Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci jaki będzie Wasz wybór ?

Polecane posty

Gość gość

Dwie kobiety,wiek około 25 lat,wzrost 170 cm,obie blondynki lub brunetki jak kto woli.Pierwsza nie zbyt urodziwa z twarzy,opalenizna z solarium,trądzik,gruba warstwa makijażu,wytatuowane brwi,rzadkie popalone włosy,duży nosek z garbem,piersi miseczka A,wąskie biodra,chude nogi,płaski tyłek,waga około 56 kg.Druga,piękna buzia,mały nosek,naturalne nie narysowane brwi,nieskazitelna cera muśnięta słońcem,makijaż ograniczający się do tuszu do rzęs i błyszczyka,gęste lśniące włosy,piersi miseczka C,krągłe biodra i ramiona,wystający brzuszek,duży tyłek jak u Jennifer Lopez,waga około 80 kg. I tu pytanie,którą z kobiet przeciętny mężczyzna wybrałby w pierwszej chwili na swoją dziewczynę ? Bo ja osobiście uważam że ta druga zawsze przegra ze szczuplejszą choć mniej urodziwą koleżanką.

Gość gość
tere fere nudzi sie dzieciom

Gość gość
Oczywiście ty jesteś tą drugą :D

Gość gość
ja chcę tą drugą , zawsze z takimi jestem . teraz też .

Gość Teppic     No1
Jak mam wypastować podłogę, to nie wybieram między szczoteczką do zębów i gąbką do naczyń, tylko szukam najlepszego narzędzia. Oczywiście, całe to porównanie nie byłoby potrzebne, gdyby wziąć pod uwagę również przymioty umysłowe wspomnianych kobiet.

Gość gość
Tak jestem tą drugą.Niejednokrotnie słyszałam że nadaje się tylko na koleżankę bo jestem gruba,co jest najdelikatniejszym określeniem mnie.Zabolało gdy facet który mi się podobał,powiedział że woli moją "pryszczatą koleżankę niż taką lochę jak ja" .Stąd ten wątek :-(

Gość gość
debil i tyle, ja tam wolę z ciałkiem i może być moją żoną .

Gość gość
Zamiast oszukiwać sama siebie że masz "kragle" ramiona i tylek jak jlo która nota bene nie jest gruba tylko umiesniona wzielabys się za siebie i po sprawie. Nie rozumiem oburzenia otyłych ludzi ze się nie docenia ich innych cech. Piękna buzia i mały nosek naprawdę maja drugorzędne znaczenie gdy twoje ciało jest grube.

Gość gość
A może wzięła się za siebie i też jest umięśniona.Osobiście wolę pulchną dziewczynę z brzuchem i dużym tyłekiem i z buzią zadbana niż pryszczatego stracha na wróble ze zniszczonymi włosami ale chudą dupą :-)

Gość gość
Zachować umiar we wszystkim,ani gruba ani chuda i tyle.

Gość gość
Na pewno nie z tobą, skoro zakładasz takie pustackie tematy.