Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdegustowany światem

Nawet pozornie porządne dziewczyny mają wyskoki seksualne

Polecane posty

Nawet jak trafi się na spokojną i skromną dziewczynę, to się okazuje że chociaż raz złamała swoje zasady i jak była singielką, to poszła na całość z kolegą na wyjeździe integracyjnym lub w akademiku lub nawet chociaż dała sobie zrobić minetkę komuś z kim nie była w związku :( Czy naprawdę tak trudno znaleźć taką, która nie jest naznaczona taką rysą? :(

Gość gość
Tak samo jak faceci, nie lepsi

Gość gość
Szukaj w kole różańcowym. Chociaż na pielgrzymkach tez sie bzykają. ;-)

Gość gość
Jak masz z tym problem to lepiej dalej jeździj na ręcznym..

Gość gość
Ja sobie nie życzę żeby faceci walili konia bo to ich całkowicie dyskwalifikuje w moich oczach. Ma być porządny całkowicie. Nje ma kurwa walenia gruchy.

Gość Teppic    No1
@ To żyj sama, nikt ci nie broni przecież :D

Gość gość
No no sami zonaci szczęśliwcy którzy zamiast się napawać świętym małżeństwem siedzą i dogryzaja starym panom. Prawo panowie. Tak wygląda antyprzyklad dla każdego :classic_cool: szczęśliwi zonkosie w niedzielny wieczór.

Ja nie szukam dziewicy z pielgrzymki, ale kobiety która nie ma żadnych, powtarzam żadnych doświadczeń w seksie bez związku.

Gość gość
A czym się różni seks w związku od tego bez? Nie rób z byle gówna sakrum bo się kurwa chłopie ośmieszasz. Naprawdę sądzisz że któras ci się będzie spowiadac nawet gdy brała do pyska na disko różnym typom? Chyba jesteś naiwny. Jak to sprawdzisz? Banda żałosnych robali.

Gość gość
Ja nie mam "przygod". Nie potrafie tak albo raczej nie chce. Tylko czy mi z tym akurat tak dobrze, to nie wiem... Kobieta.

Gość gość
Zdegustowany światem dziś A po co Ci taka? ...mnie już chyba niedługo aureola nad głową zaświeci, tylko co z tego będę miała, to nie wiem. Porządnego faceta ciężko jest znaleźć i tak samo, jak Ty nie musisz wierzyć mnie, ja nie będę Tobie. Ten świat jest już zajechany przez ludzi-szmaty.

Gość gość
Oj tam te co pieprza się na ary czy hektary to też źle i tak to jest

Gość gość
Zapewniem Cię, że jest wiele takich kobiet. Sa takie, które nie mają problemu i lubie przygody i takie, ktore bez miłości ani rusz..

Gość gość
To że trafiasz na same wywloki bez zasad nie znaczy że każda taka jest

Gość gość
czy to tak trudne jest do zrozumienia że ogólna opinia o kobietach to opinia z dupy wzięta :) każdy może odpowiadać tylko za siebie

Gość gość
gość dziś No cóż, statystycznie potwierdzona jest już większa rozwiązłość kobiet. Opinia ogólna nie bierze się znikąd, a im więcej facetów ma doświadczenia z łatwymi kobietami, tym fakt jest mocniejszy.

Gość gość
spierrdalaycie juz z tymi podwojnymi standardami :) faceci moga, kobiety nie powinny, WTF? :D

Gość gość
Dla kogo kobiety majo czymac cnotę? Dla takich chuja wartych gowien które wartościuja je na podstawie stosunków seksualnych? Naprawdę wierzysz w wierność kota przy jednej tylko dziurze przez 35 lat? Weź zjedz snikersa bo mi kurwa ręce opadają.

Gość gość
19:18 Pretensje możesz mieć do biologii i natury jedynie

Gość gość1123
trudno, nic z tym nie zrobisz sa takie, po ktorych od razu widac ze za uszami maja nie jedno, a po innych nie poznach zreszta od wiekszosci i tak sie nie dowiesz prawdy, wiec jak poznasz jakas mozesz zyc w swiadomosci, ze nic takiego nie mialo miejsca i na jedno wyjdzie

Gość gość
Autor ma trochę ograniczone horyzonty myślowe. Dobrze wyzej powiedziano: ocena kobiety na podstawie ilosci stosunków. Niech sie później nie zdziwi, jak mu zona rogi dowali, bo chciala zobaczyć jak to jest z innym. Gorzej, jak się okaże, że są od niego lepsi...

Gość gość1123
a jeszcze gorzej, jak okaze sie, ze bylo fatalnie z tym drugim, pojawia sie wyrzuty sumienia, poczucie winy, laska przyzna sie swojemu ze doprawila mu rogi, a on kopnie ją w dupe znam sporo takich przypadkow, gdzie panie bardzo zalowaly skoku w bok po fakcie

Gość nie uogolniaj
Ja pod tym wzgledem nie mam sobie nic do zarzucenia. NIC. Zawsze bylam porzadna, przed slubem i po. Szukaj wytrwale.

Gość gość
Taki zdegustowany sam na siebie kręci bicz. Moze specjalnie chce kobiete bez doswiadczeń, bo jest kiepski w te klocki.

Gość gość
Ja jestem taka ale nie jestem singielka. Nie rozumiem przypadkowego seksu.

Gość gość
A kto tu mówi o jakiejś przypadkowości? Seks jest zawsze tam kiedy dwoje tego chce. Przypadkowo ktoś tyłek wypina?

Gość gość
może miało być przygodny.

Gość gość
Aaaaaaa, jeśli przygodny, to co innego... A więc ahoj przygodo! Wakacje tuż tuż. :-P

Gość gość
znam takie, ktore za maz szly wlasnie - jak to okreslil autor - nienaznaczona teka rysa :D szly za maz w mlodym wieku (20-24l) a okolo 30 im odbijalo, bo jednak sie nie wyszalaly ;) a i nawet seks polubily, ale to z kochankami niestety dopiero :)

Gość gość
Otóż to. Późnoej wzajemne zale, rozwody, porady u seksuologa, dramat.