Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdegustowany światem

Nawet pozornie porządne dziewczyny mają wyskoki seksualne

Polecane posty

Gość gość
Wiesz, może juz nie czekamy na wartościowego faceta, nie szukamy takiego bo to jak szukanie igły w stogu siana, takich jest może 5%. x Jakie środowisko, takie możliwości... Ja nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem przyzwoitego faceta.

Gość gość
10.14 jak masz wiedzę na ten temat to mnie oswiec ;) czekam

Gość gość

Gość gość

Gość gość
10:35 Nawet bym się nie przyznawał na Twoim miejscu, że podstawowej wiedzy nie posiadasz. Zapłać mi za poświęcony czas, to Cię będę uczył. Inaczej rusz swe cztery litery, włącz ambicję i zacznij się dokształcać na własną rękę, jeśli chcesz podejmować dyskusję (swoją drogą to przerażające, jak ten system zrobił z ludzi aż tak niesamodzielnych roszczeniowych idiotów... ku*wa, przerażajce).

Gość gość
Hulaj dusza( czyt dupa) piekła nie ma ,wszak nie z mydła ,się nie zmydli ......? Co za podejście do zycia .Kto się nie szanuje ,niech nie mysli i nie żąda ,aby uszanowal go, ktoś inny .To działa w obie strony ,proszę państwa !

Gość gość
10.41 hehe czyli nic konkretnego nie masz do powiedzenia bo tak to uraczylbys mnie swoja ,,wiedza", a pewnie brzmiała by o a mniej więcej tak ,,kobieta powinna byc dziewica do ślubu bo inaczej będzie się puszczala w małżeństwie, ale facet może sobie poużywać życia, poseksic się z różnymi panienkami zanim się ożeni bo taka jego natura" :D.

Gość gość
Jeżeli jest miłość ,pożądanie, sex -dopełnieniem. Sex jako pierwszy ,to kurestwo , nikt tego nie zmieni ! Nie ma co się łudzić drogie panie , szanujaca się kobieta nie ściąga majtek ,przed każdym ,kto się nawinie i kto się jej podoba w danej chwili ,szanujaca się kobieta zna swoją wartość i się ceni !

Gość gość
11.12 owszem, facet tak samo, jeśli rzuca się na każda która mu się podoba, bez uczuć to jest koorwiarzem nie szanujacym się.

Gość gość
"Nawet pozornie porządne dziewczyny mają wyskoki seksualne" Pozornie porządne tak ! Te porządne, zawsze i wszędzie się szanują , bez względu na okoliczności i nie wyginęły całkiem , na szczęście !

Gość gość
Marys a czemu mam nie robic badan DNA? Jak kobieta niema watpliwosci to czemu mialaby nie chciec zeby facet tez ich niemial.? Skork tyle kobiet sie puszcza to i sporo jest dzieci z bieprawegi loza co nawet same kobiety przyznaja anonimowo to czemu mialbym poswiecac czas i srodku na wychowanie nie swojego dziecka. Kazdy z nas chce przekazac swoje geny.

Gość gość
Nie miał oddzielnie głąbie. Kpisz czy o drogę pytasz? Jeśli nie ufasz kobiecie w takiej kwestii jak dziecko to po chuj z nią jesteś? Takie coś zaproponować to jakby Ci ktoś przypierdolil cegła w łeb. Zadawaj się z normalnymi a nie kurwami memtalnymi to nie będziesz mieć zagwostek czy brajan twój czy listonosza.

Gość gość
"Nie wierz nigdy kobiecie. Dobrą radę Ci dam." Wiesz ile porządnych zdradza? Ja mialem 3 przypadki gdy "przykładne" kobiety sie do mnie sliniły mimo ze znałem ich mężów. Kobiety to manipulantki i dobre aktorki. Także uwierz mi że 100% zaufania nigdy nie będę mieć bo w życiu zawsze trzeba kierować się zasadą ograniczonego zaufania.

Gość gość
Rada dla Pan- nie wierz nigdy facetowi. Zdradzaja nawet Ci na pozór porządni, spokojni, niesmiali, nawet jeśli zwykle byli wierni to tylko dlatego ze nie mieli okazji do zdrady bo nie mieli brania u kobiet. Nigdy nie ufaj w 100% facetowi, to tylko samiec.

Gość gość
Niedługo związki w ogóle odejdą do lamusa. Przynajmniej te w tradycyjnym rozumieniu. Po co pakujecie się dobrowolnie w coś co tak naprawdę wam nie dajesz satysfakcji? No może chwilowej po spuszczeniu z krzyza? Baby źle chłopy złe a jednak sami lgniecie do siebie jak muchy do gówna. Dziwne.

Gość gość
To z3 faceci zdradzają to każdy wie, tacy już są. Ale kobiety to się ostatnio zrobiły okropne. Tylko je roooochac bo do szczerej miłości to się nie nadają.

Gość gość
17.39 hehe jakie podwójne standardy, coo? Wg Ciebie chłopy mogą zdradzać bo ,,tacy juz są" a kobiety muszą być wierne, a tu klops, kobiety się wycwanily i robią TO SAMO co faceci. Masz Ci los :D

Gość Maryyyś
16:44 Widzisz, jakbyś trafił na kobietę z zasadami, to po takim tekście (DNA dziecka) miałbyś owszem 100% pewności, że dziecko jest Twoje ale... nie miałbyś juz kobiety (w najlzejszym przypadku mocno nadszarpnalbys związek/poczucie wartosci kobiety, i zaufanie w nim). To dlatego, ze równie dobrze, mógłbyś powiedzieć "Nie ufam ci. Nie mam pewności, że się nie puszczasz".....

Gość gość
Tylko że my nadal możemy i zdradzać i mieć miłość (zdradzane kobiety wybaczaja, nowe nie pytają o przeszłość itp itd) natomiast kobiety jak wybierają puszczalskie tryb życia pozbawiając się szans na miłość. Ot taki paradoks.

Gość gość
Kafe to stan umysłu... Zwłaszcza męskiego. Dzizas. Dopiero w necie wychodzi szczera prawda z ludzi. Wy naprawdę tacy jesteście :(

Gość gość1123
kazdy jest w stanie doprawic rogi, musi tylko trafic sie odpowiednia osoba, ktory wystarczajaco 'wpadnie w oko' + jakis delikatny kryzys w zwiazku, rutyna itd.

Gość Maryyyś
17:51 wszystko mi opadlo .... ;) Twoja żona tez mogłaby mieć Twoja miłość i zdradzać Cię dla czystego sexu". To działa w obie strony tak samo. Dopuścić te możliwość. Nie wszystkie tez wybaczaja. Porządni mężczyźni są w podobnej mniejszosci, co porządne kobiety.

Gość gość
tak właśnie jest :-O z doświadczenia wiem że te ciche, udające porządne są najgorsze :-O

Gość gość
18.12 dokładnie.