Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak mam że jak spotkam ogarnietego

Polecane posty

Gość gość

faceta, tzn z dobra praca, zadbanego, przystojnego który żyje jak normalny dorosły człowiek, to prędzej czy później okazuje się że szukają kobiet które bed A ich służącymi, uleglymi ozdobami, kurami domowymi. Dlaczego malo ktory chce mieć w kobiecie partnerkę?

Gość gość
Wśród zakompleksionych szukasz

Gość gość
Bo partnerstwo jest z równym sobie. Ty szukasz lepszych od ciebie. Tylko wydaje Ci się, że równych sobie, bo masz zawyżone mniemanie o sobie jak każda kobieta, więc wiadomo, że tak to się skończy.

Gość gość
Mądry mężczyzna jest krytyczny i nie daje pomiatać skbą. Do sprzątania są sprzątaczki.

Gość gość
18:21 Lepiej mieć za niskie jak ty peezdeczko? Wyzywaj się na sobie a nie na kobietach bo nie chcą żyć z taką fujara niemeska. Męskie jebane przegrywy z pretensjami do każdego tylko nie do siebie.

Gość gość
Mężczyzna 'lepszy" poszukuje partnerki i nie wiąże się z kobietą nie spelniajaca warunków partnerstwa, wiec nie podporządkować sobie kobiety 8 nie zrob8la z niej kucharka, sprzątaczki i prostytutki.

Gość gość
Czy chcesz partnersko pozwalać mu, żeby karmił wasze dzieci swoją piersią, które po ciąży urodzi? Nie ma partnerstwa w związku, bo biologia tak przesądziła. Dlatego on niech tyra, ma mięśnie, siłę, ja będę wyglądać, pachnieć i ugotuję mu budyń. A tak, słyszałaś o czymś takim, jak wzajemne uzupełnianie się? Jeszcze jedno, brak partnerstwa nie ma nic wspólnego z brakiem szacunku. Wręcz odwrotnie, szanuje cię i nie każe ci wsiadać na traktor.

Gość gość
Ja mam za to tak że nawet takiego z dobra praca nie poznaje....