Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AndziaKowal

Denerwująca "prawie" teściowa

Polecane posty

Gość AndziaKowal

Drodzy forumowicze/ forumowiczki Odświeżam podobny temat z pare lat wstecz bo może znajdzie się teraz osoba z podobnym problemem jak ja. "Prawie " teściowa - bo nie jesteśmy małżeństwem a para z kilkuletnim stażem. Wcześniejsze relacje z matka partnera wspominam jako poprawne aczkolwiek potrafiła już na początku dzwonić do nas pare razy dziennie z zapytaniem , co porabiamy. Problem zaczął się od narodzin naszego dziecka. Już następnego dnia po wyjsciu ze szpitala oczywiście z wizyta chciała nas uraczyć . Powiedziałam jej ze na to jeszcze mamy czas. Jest to osoba bardzo głośna , ciagle gadająca. Ona mi chce pomoc w opiece a po jej wyjściu po prostu padam. Bardzo wtrąca się do tego czym karmimy syna. Ma już prawie rok i podajemy mu już normalne posiłki. Raz nie wytrzymałam i przy rodzinie powiedziałam jej , ze przy niej to dziecko jadło by tylko mleko i banana. Stałam się przez nią agresywna i pyskata. A nie chce być taka osobą. Mój partner rozumie moja wściekłość ale często prosi mnie bym trochę zluzowała. A ja już przy niej nie umiem ...

Gość gość
ale o co ci chodzi ?

Gość AndziaKowal
chodzi o to że w wyniku stresu puszczam cuchnące bąki a wcześniej tego nie miałam

Gość gość
w takim razie zrezygnuj z jedzenia roslin strączkowych i smażonej cebuli, wtedy smród opadnie

Gość Teppic    No1
Szczera rozmowa da ci więcej, niż wybuchy, wiem z autopsji. Oczywiście bądź gotowa na niezrozumienie, mało która teściowa przyjmie na miękko fakt, że osoba będąca z mężczyzną przez nią wychowanym nie uważa jej za dobrego wychowawcę. ;)