Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szwagierka kokietuje mojego meza

Polecane posty

Gość gość

Wkurza mnie to jej kokietowanie.Ignorowac to .Ma taki charakter ze we wszystkim chce byc lepsza.Staram sie uniknac spotkan z nia ale sa takie okazje jak np chrzciny gdzie sie nie da. Macie taki przypadek.

Gość gość
Delikatnie opiertolić nie zaszkodzi ..bo żeby potem go gdzieś sam na sam nie przydybała bo mogłoby do skandalu dojść w rodzinie

Gość gość
Widac ze maz sie jej podoba dzieie sie ze szwagier nie zauwaza jak sie zachowuje. Jak by mogla to by wlazla na mojego.

Gość gość
Co to dla ciebie znaczy kokietuje? Uśmiecha się, jest miła, życzliwa, gościnna, ty projektujesz sobie już w głowie jak twój mąż ja stuka?

Gość gość
20,15 Nie wiesz co znaczy kokietuje

Gość gość
Może mąż powinien jakoś zdać jej do zrozumienia że nic z tego ,chociaż faceci to zwierzęta nie odmówią żadnej jak się nadarzy okazja..taka prawda

Gość gość
Ja mam w rodzinie taki egzemplarz :/ Kuzynka,ale taka piąta woda po kisielu,na szczęście widujemy się raz na ruski rok. Ostatnio spotkałam ją ze 4 lata temu na jakiejś rodzinnej uroczystości,na którą przyszłam z mężem i brzuszkiem ciążowym,a ta pinda puszczała oczka do mojego faceta i dwa razy *niechcący" przechodziła tak obok stołu, że się o niego ocierała, chociaż miała przejście swobodne :/ Zrobiłam awanture,przez chwilę był kwas w rodzinie,no ale trudno

Gość gość
Twoja szwagierka jest żałosna i po prostu się ośmiesza. Powiedz jej to, a jeszcze dodaj, że twój mąż to powiedział...zaraz się skończy kokietowanie.

Gość gość
Jego siostra?

Gość gość
SzmatS

Gość gość
A mąż co ? Biedny misiu, co to uwiedziony przez podstępną babę pójdzie za nią ? W życiu bym się nie poniżyła do robienia awantury w walce o faceta. Raczej zwróciłabym uwagę męża, jeżeli nie dostrzega problemu, aby on szwagierkę uświadomił, że niepotrzebnie się wysila. Dla niego byłaby to też informacja, że ja to widzę i patrzę mu na ręce, jakby co.

Gość gość
Ja tez miałam taką sytuację, dodatkowo byłam wtedy w ciąży i mialam wahania nastrojów. Nie miałam ochoty się kłócić z nikim,z reszta nie chciałam psuc rodzinnej imprezy. Maz tez mnie wtedy na maksa wkurzył,bo nie widział w tym nic złego,ze kolejny raz z nia tanczy. Bo przeciez ja w ciazy nie moge sie tak przemeczac. Nie jestem typem zazdrosnicy,nie oczekiwałam tez,ze będzie siedział razem ze mna przez cały czas,ale to już było przegięcie jak się na niego uparla z tym tańcem. Na szczęście restauracja w której byliśmy była blisko domu i po prostu się stamtąd niepostrzerzenie zawinelam. Chciałam sprawdzić czy mąż się w ogóle zorientuje,ze mnie nie ma. Potem po mnie przychodzili ale już nie wróciłam,a mąż został w domu ze mną.

Gość gość
Mezowi imponuje to ze podoba sie jej.Schlebia mu to ze na niego leci.

Gość gość
Twoja szwagierka to przecież jego siostra! Ludzie?! Umiecie czytać ze zrozumieniem?

Gość gość
Smiac sie z tego