Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak złapać za dópe kobietę żeby nie dostać w mordę

Polecane posty

Gość gość

Proszę o pomysł. Burza mózgów :)

Gość gość
Nie łapać. Złapać swoją. Ale jak bardzo musisz obcą to mnie kiedyś uszczypnął facet i nie dostał tylko z tego powodu, że szedł w przeciwną stronę, zanim się obróciłam był już dość daleko żeby go gonić w dodatku było to w sporym tłumie.

Gość gość
Złapać u w nogi gorzej jaj szybko biega dogoni i jednak dostaniesz

Gość Sevrinerro
Najpierw się upewnij czy jest wolna i czy jest zboczona :D Na swoim przykładzie powiem że wszystkie znajome które dostały taki prezent (:D) albo delikatnie waliły mnie w bark albo się uśmiechały. Jeżeli chodzi o pierwszą lepszą napotkaną na ulicy kobiete, to są dwie opcje łapiesz i A) Dostajesz elegancko w ryja i B) stoi unieruchomiana i albo się śmieje albo mówi że jesteś chory. Innego wyjścia nie ma, z kolei to ciekawe pytanie

Gość gość
na kucaka i spiertalaj

Gość marawstala
Podejrzewam, ze faceci tez reagowali by glupkowatym uśmiechem : ) nad odruchami mimowolnymi człowiek nie panuje...

Gość gość
Member XXL to najlepszy obecnie produkt przeznaczony dla mężczyzn chcących powiększyć penisa. Ma przewagę nad innymi środkami, bo jest bardzo wygodny w stosowaniu i w 100% bezpieczny. Gwarantuje przy tym spektakularne efekty (penis dłuższy nawet o 9 cm), nieosiągalne w przypadku innych metod. Bez bólu, dyskomfortu i dyskretnie! Member XXL spełnia wszystkie oczekiwania mężczyzn chcących poczuć się pewniej w sypialni. Tu złożysz zamówienie : http://nplink.net/kV3xzEzE

Gość gość
od mary to bym chciał z laczka dostać mmm

Gość Sevrinerro
Odbiegają od tematu, lecz nie do końca kiedyś zupełnie obaca mi kobieta klepneła mnie w tyłęk i powiedziała niezły tyłek. Ale jak się obrócięłm to chyba trochę ją oszołomił fakt że jestem taki młody a przynajmniej jej koleżanki tak zareagowały. Osobiście mi to nie rpzseszkadzoło był tos wego rodzaju komplement jednakżę co dziwczyny widzą w męskich tyłkach tego nie rozumiem. O ile spodnie mogą fajnie się ukłądać lub też opinać ( co prawda nie mi to osądzać) to męskie tuyłki są raczej mało atrakcyjne. Ale tak wiem to działa w obie strony.

Gość marawstala
gość dziś Mogę Cie podszczypac, ciekawe jakbys wtedy chichotal : )

Gość marawstala
Sevrinerro dziś Moze to była forma zaczepki bo z kimś innym Cie pomyliła : ) A raczej powitania