Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani Jadziaa42

spaliłabym zywcem mordercę FOczki :(

Polecane posty

Gość pani Jadziaa42

serce mi peklo jak to zobaczylam,..co za prymityw nieludzki potwór...chory wykolejony zjebus. co mu winna niewinna piekna foczusia. smierc za smierc...zebys psycholu cierpial to samo jak cie zajdą i zamkną w celi. kurfa do Ugandy wysłac na roboty ciezkie.za pol szklani wody dziennie albo do zoo,niech sprząta gówna w lwiej klatce.

:O:O:O:O:O:O:(:(:(:( nie mogę słuchać o takcih przypadkach, nie będę mogła zasnąć:O oby spotkała go dotkliwa kara.

Gość gość Piotr
Jadzia naprawdę masz 42 lata kotku? ja mam 20 i chętnie spotkam się z Tobą na seks bez gumki;)

Gość gość
drogi gosciu, ludzie to bestie.. sama kiedys widzialam mlodziez wrzucajaca psa do lodowatego jeziora w srodku zimy.. nic zrobic nie moglam,bo podzielilabym los tego psa.. nie wiem skad te zwyrole sie biora..

Gość gość
Ja to samo. Mam nadzieję że będzie zdychal w meczarniach. Dlaczego te foczki nie uciekaja? Dlaczego po tych wydarzeniach nikt nie sprawuje nad nimi opieki? Zadnego monitoringu

Gość Pani Jadziaaa43
nie Cześku,42 to moj nr buta. ale jak znajdziesz mordercę foczki....i dasz mi jego obcieta głowe...zrobie dla ciebie wszsytko kfanie. Ps,jestem dziewicą Ps.2...zaaajabaaaac skurfysyna mordujaceo foooczkiii

Gość gość
numer buta haha

Gość Pani Jadziaaa43
ehhh....a jak obejmiesz monitoringiem całe Morze Błatyckie i plaze??? wydaje mi sie ze taka płezajaca foczka nie zdazy uciec przed boegnacym czlowiekiem :( i ona chyba była oswojona przez ludzi,ucieszyla sie na widok czlowieka...ona chyba była w lecznicy wczesniej i czlowike niestety dobrze sie jej kojarzył...;(

Gość gość
No to nie wypuszczać ich do baltyku albo zamknąć wszystkie plaze az do zachodniopomorskiego, mozna by zrobić fokopulapke - polozyc atrape foki i robic zdjecie kto do niej podchodzi razem z monitoringiem albo prowokacje zrobić, a tych bezmozgow potopic. Biedne cztery kochane foki :( oby juz zadnei wieceu jie stala sie krzywda. Na tych co was skrzywdzili rzucam klatwe

Gość boromeusz kupewłuszko
Może to był niedzwiedź polarny. One się żywią fokami i żeby ją zjeść muszą ją porozrywac. Wytłumacz niedzwiedziowi że to nieładnie i foki są pod ochroną.

Gość gość
to te K00RWY RYBACY zamordowali tą i poprzednie. Oni twierdzą że to szkodniki i wyjadaja im ryby z sieci. Np. 20kg zjedzą a 200kg nadgryzą i juz ryba nie nadaje się do sprzedaży. Ja dziwie się że milicja szuka chuliganów, turystów, a wśrod tego żywego kału jakimi sa rybacy na Bałtyku nie szukaja winnych.

Gość gość
tak kretynie...zeby ten niedzwiedz polarny jutro do domu ci nie wpełznął i tobie tej czaski nie rozjebał na spaniyu... bo jesli ktoś robi takie okrucienstwo niewiennemu uroczmu ziwerzowi...to co moze zrobic drugiemu czlowiekowi-dziecku..?:(

Gość gość
Rybakom nie pasuje, że foki żyją w Bałtyku i wyżerają ryby. Taki mógł być powód tych 3 morderstw. Albo jakaś hołota zrobiła to dla rozrywki, tak sobie. Takiemu zwyrolowi wszystko jedno z jakiej ofiary poleje się krew

Gość gość
Hołota nad morze przyjezdza dopiero w lipcu i defekuje na wydmach. To raczej nie oni.

Gość gość
Nie posraj się tylko. To jedynie durna foka, a nie żaden cud. Durna, bezmyślna, bezrefleksyjna foka, która nawet nie wie po co żyje i czy w ogóle żyje. Codziennie giną miliony ludzi, a ta przeżywa śmierć durnej foki.

Gość gość
posram sie na ciebie ciepłym kleksem... ludzie moga sami o siebie Zadbac...o zwierzeta my musimy dbac, one nie sa winne niczemu.co innego jakby glodny kanibal ją zjadł ale nie tak poprostu bestialksko bez celu zabic. o naszym czliweczenstwie swiadczy nasz stoisunek do zwierzat....jesli taki potwor zyje wsrod nas to strach z domu wychodzic,...

Gość gość
Wy się obrażacie i każdy wie najlepiej, a tymczasem wyłowili z morza kolejne truchło foki. Tym razem z rozciętym brzuchem. Komuś wyraźnie przeszkadzają, pewnie dlatego, że wyżerają rybska z Bałtyku. Zresztą w innych krajach nadbałtyckich też co chwilę jakąś odstrzelą, w Norwegii mają to w d/u/p/i/e, bardziej się przejęli jak piorun zabił renifery

Gość gość
Foki to bardzo popularne jadło w Skandynawii i Grenlandii. Te znalezione u nas martwe foki mogły równie dobrze po prostu wypaść z łodzi rybackich, którymi były transportowane z połowu. Media bardzo lubią robić sensacje z niczego. Zaraz w tvn będą gadali, że to robota neonazistowskich szwadronów śmierci xD

Gość gość
Bałtyk to teren międzynarodowy. Co ci niby da wprowadzenie W POLSCE ustawy o ochronie zwierząt? Myśl...

Gość gość
nic bys nie spalila bo nie masz zapalek, dziewczynko z odchyłkami