Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miłosz_G

ROYAL oczyszczacz powietrza

Polecane posty

Dzień dobry, jestem zainteresowany zakupem oczyszczacza powietrza ROYAL. Proszę o informację na temat oczyszczacza powietrza. Pozdrawiam.

Gość gość
Witaj, polecam zakup oczyszczacza powietrza Royal, kupując oczyszczacz powietrza sugerowałem się optymalną relacją ceny do jakości, Najlepszy oczyszczacz wcale nie musi być tym najdroższym. Często przepłaca się drogie znane marki (dla mnie bez sensu płacić za nazwę). Poza wysoką funkcjonalnością oczyszczacz powietrza odznacza się bardzo dobrą obsługą serwisową i dostępnością filtrów. Oznacza to, że nie będziecie mieli problemu z zakupem elementów eksploatacyjnych. Jeśli będziesz miała jakieś pytania codo obsługi urządzenia chętnie odpowiem na twoje pytanie, pisz. Pozdrawiam.

Gość WandaCygan

Cześć, ja osobiście kupiłam oczyszczacz Airdog X5, ponieważ ma on dużo lepszy system filtracji od filtrów Hepa, które są w większości popularnych oczyszczaczy. Polecam poczytać: https://airdog.pl/dlaczego-airdog/

Dokładnie, nasz oczyszczacz powietrza jest w stanie przechwycić cząsteczki do 0.0145 μm, dzięki czemu jest nawet bardziej skuteczny niż filtry Hepa. Co ważne również dla osób które stoją przed wyborem posiada wszystkie najważniejsze atesty jak TUV, SGS, a co najważniejsze również atest PZH, które są dodatkowym potwierdzeniem skuteczności działania.