Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn...

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem mojego brata. Rozwalił sobie życie. Może wy zrozumiecie jego zachowanie i jesteście w stanie mi wyjaśnić? Brat 4 lata temu był w związku z A. Związek jak związek, raczej mu ona wisiała. Non stop siedzieli razem na chacie, pili, oglądali filmy, czasem się kłócili. Nie widziałam między nimi płomiennego uczucia. Nie mówił o niej inaczej niż "głupia", "idiotka" albo "dobrze się rucha" i gdzie pozwoliła sobie "wsadzić". No patola. A. wyjechała, zdradziła go (o czym się dowiedział z fb, gdy wrzuciła zdjęcie z nowym chłopakiem, którego "pokochała w 3 dni"). I od tej pory mojemu bratu odwaliło. Zaczął za nią się uganiać, nawet błagał ją, żeby do niego wróciła. A. pozostała niewzruszona. Pewnie, dlatego że bratu skończyły się pieniądze, które dostaliśmy ze spadku dziadka. A. to typ blondi, która nigdzie nie pracuje mimo blisko 30. lat, a wrzuca na insta zdjęcia najnowszych laboutinów za parę tys. zł... Można się domyślać jak zarabia. Brat potem był w związku (7 miesięcy) z inną, ale w tym samym czasie próbował ciągle wrócić do A. I historia właściwa - brat zaręczył się z fajną dziewczyną. Poznał ją na studiach, ogarnięta, miła, ogólnie spoko. Przy niej przestał nawet pić i imprezować tyle co wcześniej. Miałam świadkować na jego ślubie, ale 3 miesiące przed terminem został on odwołany, bo jego narzeczona odkryła, że mój brat zdradza ją z A... Wyjaśnijcie mi panowie, co z nim jest nie tak? Czy trzeba was zdradzać, żebyście szaleli za dziewczyną? Nie rozumiem zachowania mojego brata. Zapytany o całą sytuację ojcu powiedział tylko, że "tak jakoś wyszło"... Ręce opadają

Gość gość
Przecież to proste że aż nie wiem o co się pytasz. Chociaż kobiety tego nie wiedzą. I pisze to powaznie: "najważniejsze w kobiecie to to gdzie pozwoli sobie wsadzic" zadne studia, prace srace. Tylko sex .

Gość gość
Czyli sugerujesz, że dla każdego faceta ideałem kobiety jest dziwka - zdradzająca i bez żadnych seksualnych oporów? Śmiem wątpić ;)

Gość gość
Zdradzajaca nie ale z resztą się zgadzam. Kiedy zdradzi cię taka dziewczyna próbujesz ja odbić bo wiesz co straciłeś, jak zdradzi cię taka co nie pozwala " wsadzić sobie w dziurki wszystkie " to co najwyżej wyklniesz i olejesz.

Gość gość
Twój brat to idiota! Dobrze, ze niedoszła żona dowiedziała sie o czasie, bo szkoda dziewczyny dla takiego ograniczonego roochacza!

Gość gość
A jak chcesz, żeby nie była zdradzająca jeśli nie ma "żadnych seksualnych oporów"? Takiej jest obojętne kto ją zapodaje. To tak jakby chcieć, żeby murzyn był biały. Nie wiesz o czym piszesz koleś

Gość gość
Wystarczy ja "przywiazac" ekonomicznie do siebie. Nigdy Cię nie zdradzi bo za dużo do stracenia by miała., ewentualnie z kimś rownie bogatym ale tych wielu nie ma. Więc jeśli ma trochę rozsądku będzie musiała swoją rozbuchana seksualność zaspokajać z Tobą, ku Twojej uciesze.

Gość gość
Dokładnie, ograniczony roochacz...

Gość gość
taki związek był oparty na pomiataniu wzajemnym a jak doszło do swiadomosci ze inna ma jakieś tam wymogi albo inny względej niej to zaczeli wracać do siebie.

Gość gość
Twoj brat to kretyn i nie ma to znami nic wspolnego idiotko. Czemu czepiasz sie nas za glupote twojego brata?! Nas nie trzeba zdradzac ale widac twojego przyglupiego brata tak.

Gość gość
Po prostu faceci wolą zołzy i su/ki. I nie piertolcie mi, że tak nie jest. Wszystkie su/ki jakie znam są dobrze ustawione, kręcą facetami jak chcą, a faceciki latają za nimi jak psy, nawet gdy są brzydkie i/czy głupie.

Gość gość
Tacy są faceci

Gość AndziaToJa
moim zdaniem chodzi tu o niedostępność, stała się dla niego bardziej niedostępna. Sama pisałaś, że jak z nią był to ją źle traktował a jak sobie kogoś znalazła to był zazdrosny widocznie przez to stała się dla niego bardziej atrakcyjna i zaczął wtedy bardziej ją szanować....

Gość gość
Z tymi zołzami i s... coś jest na rzeczy, ale chyba tylko u niedojrzałych facetów, a że większość nigdy nie dorasta... Rajcuje ich takie olewanie, ciągła konkurencja (nie wiadomo komu się nadstawi jak tylko spuszczę ją z oka) itd. Coś jak trudniejszy poziom w grze. Gdy dziewczyna jest miła, ładna i uczynna z czasem się nudzi i jest niedoceniana.

Gość gość
ale tu jest mowa o palantach i qrwach, a są też i normalni faceci i normalne kobiety. twój brat to akurat palant. nie żałuj go, każdy sam musi swój rozum znalesc.