Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasza tesciowa zrobiła coś w stylu pokazania synowi, że jest lepsza od was?

Polecane posty

Gość gość
14:52 Debilu, ona sama się zapytała czy może mi pomóc, bo wiedziała że byłam wtedy chora najpierw ja, a potem dziecko i jak szło spać jedyne co miałam siłę zrobić to po nieprzespanej nocy zasnąć z nim. Zaproponowała to i to jest ładne z jej strony, ale potem sie okazało że to zwykła chamka i nie zrobiła tego z dobrego serca, potem po rodzinie tobiła mi wstyd, że ona u mnie sprzątała bo taki bałagan, przedstawiła mnie w zlym swietle, a synowi mowila "patrz, jak matka potrafi!" a wiedziala dobrze ze wyjatkowo wtedy mialam nieposprzatane bo najpierw ja bylam chora, a potem dziecko i jak zawsze przychodzila to bylo ogarnięte ale wtedy NIE. I co? wiecej jej nigdy nie pozwoliłam, niech sprząta swoją ruderę, bo tam też jest co widzieć, a ona wcale małego dziecka w domu nie ma. A ty jak czegos nie rozumiesz to sie doucz czytać!

Gość gość
14:55 Kretynko, czy ty widzisz absurd swojej wypowiedzi? Autorka nie ma prawa się wtrącać co kto robił, a czego nie, ale jej tesciowa już ma prawo jej zarzucać to czy owo, wtrącać się jak sprząta, jak gotuje, co robi i na co wydaje pieniądze? A cóż to? A dlaczego starsza pani ma prawo wściubać nos w nie swoje sprawy, a młoda pani już nie? Odpowiedz, niemoto.

Gość gość
gość dziś Twój bazarowy język daje do zrozumienia że masz wiejskie korzenie,obrzydliwy cham.Gdzie ten twoj facet miał oczy,tyle fajnych miastowych wykształconych dziewczyn a on wziął sobie takiego kołtuna ze wsi.Chyba po pijaku albo myślał tym co ma gaciach. Teściowa wsiowa "DAMO" to matka męża,ona go urodziła i pamiętaj MATOLE że zawsze będzie najważniejszą w jego sercu a ty nigdy się tego nie dowiesz.Faceci tak mają, żeby ci RYJA zamknąć to będzie co innego mówił,co innego robił i co innego myśłał,ale ty jesteś za tępa by to pojąć. Wal się kretynko.

Gość gość
14:57 Jeśli to prawda, to wyjątkowa menda z twojej teściowej, ja ciebie dobrze rozumiem. nigdy wiecej nie pozwol jej robic czegos za ciebie. nawet jak zdychasz i padasz na pysk to podziekuj i zrob cos sama nawet po nocach. najgorzej z takimi co to pomagaja niby w dobrej wierze ale potem mowia po rodzinie jakcy to oni zarobieni, jak to tamci sobie nie radzą a ona niezastapiona matka polka

Gość gość
15:00 za to ty masz naprawdę piękny język :D matole, kretynko itp., ładnie sie wysławiasz, doprawdy :D Miastowa a jak spod strzechy, nie obrażając ludzi ze wsi, bo im to mogłabyś buty lizać. Nie dorastasz do pięt kulturą np. mojej koleżance pochodzącej ze wsi. Miasto o niczym nie świadczy, jak widać na załączonym obrazku czasem gorszy wieśniak z miasta niż ten ze wsi. A co do tego, że mąż co innego mówi a co innego robi to zdziwiłabyś się:D bo rzadko jeździ do matki, ma jej dosyć, a mój kolega (PODZIWIAM GO!!!) zerwał calkowicie kontakty z matką bo gnoiła jego żonę. To są prawdzwi MĘZCZYZNI

Gość gość
do wyżej Prawda jest jak doopa i każdy ma swoją.Nie wierzę że teściowa robiła coś by zrobić na złóść.Zobaczyła syf to próbowała ogarnąć bo lalunia była tak obolała chyba ze dwa miesiące skoro dopuściła do bałaganu.

Gość gość
"matole", "ryja", "wieśniaro" - nie ubliżaj mi, przegrywie życiowy, bo ja kaurat jestem po studiach wyższych na Uniwersytecie Jagiellońskim i doskonałe mam wykształcenie w porównaniu z Twoimi pięcioma klasami :D

Gość gość
Tutaj patologia się wypowiada i.nie ma pojęcia, że starsze osoby się szanuje, one myślą, że one są równe tesciowymi, matkom. Kochane, na szacunek trzeba sobie zasłużyć, a wy jeszcze niczego oprócz chamstwa i podłości nie pokazały się.Wasze teściowe i matki, pracowały, wychowały dzieci, sprzątały, prasowała... .a wy tylko zrxucacie swoje obowiązki na innych.i myślicie że świat wokół was musi się kręcić

Gość gość
15:04 Ile masz lat? Jaki masz interes w takim zaciekłym gnojeniu autorki i bronieniu jakiejś starej kobiety, której nawet nie znasz osobiście? Autorka mówi A, a ty uparcie B. Przedstawiła czarno na białym, że teściowa usiłuje rozbić ten związek, wtrąca się i nie pozwala jej samej wyprasować tych koszul bo zanim ta w ogóle złapała za żelazko, ona już synusiowi przywiozła uprasowane ze starego domu. tak zrozumiałam. Jesteś pewnie córeczką jakiejś baby, która ma synową która nic nie robi a cxiebie skręca że twoja matka jej pomaga i ryjesz pod kims anonimowym w necie, bo masz wrazenie ze to twoja bratowa nadaje na twoja starą.

Gość gość
15/06 Błagam nie rozśmieszaj nas:):):) ty tak pasujesz do Uniwersytetu jak garbaty do ściany,,sadząc nawet po słownictwie jakim operujesz.Miłego dnia,pisz dalej może znajdzie się jakiś głupiec który poprowadzi z tobą dalszą dyskusję bo ja nie,nie zniżam się do takiego poziomu.

Gość gość
15"07 Niczego na nikogo nie zrzucam, ona sama się pchała do pomocy ale nie po to by mi zrobić dobrze, tylko po to, by grać niezastąpioną, po rodzinie przedstawiac siebie jako wielką pomocnice, w rzeczywistosci chciala dooope mi obrobic, powiedziała im że miałam syf w domu, a tego ze bylam chora juz nie nadmieniła. Nie wspomniała też ani słowka ze zazwyczaj mam blysk jak ona przyłazi, a tutaj pomogla niby kobiecie w chorobie, majacej chore dziecko z grypą, ale potem wszystrko przeinaczyła. wielka mecyja że pomogła osobie nieśpiącej od kilku nocy. Swinia i tyle, a jak ktos tak nie uważa, to jest po prostu podbnyu do mojej tesciowej.

Gość gość
15:08] a ty jaki masz interes? byłaś i jesteś materacem tej kobiety?a może zmyśla,a może daje tak popalić że mają jej dość,a może jest psychiczna bo takie się zdarzają sytuacje.Skąd wiesz że jest wiarygodna?

Gość gość
15:09 Was? Błagam cię, nie pokazuj tutaj tej swojej schizofrenii, wylecz się, tzn.podlecz, bo jest to choroba nieuleczalna. Nie siej zamętu i nie uzewnętrzniaj swoich urojeń, w rzeczywistości większo ść postów jest twoja, widać po stylu, czasem leciał jeden za drugim, tak że nikt pomiędzy nie nie zdążył się wcisnąć ze swoją wypowiedzią. Wiem, masz nerwicę, wiem, jesteś psychiczna, biedna jesteś umysłowo, ale skoro już obiecałaś że nie masz co tu więcej gadać i powinnam szukac innego głupiego to błagam, dotryzmaj obietnicy i wez juz stąd spiertalaj, bo oczy krwawią :D

Gość gość
gość dziś tu się kłania to wyższe wykształcenie:) czytajcie :)

Gość gość
15:13 Nikt nie jest wiarygodny na 100%, ale dlaczego zakładasz że z tych 2 osób to akurat synowa jest niewiarygodna? przecież nie znasz żadnej z nich. Skąd ten jad?

Gość gość
Do obolałej wyrazy wspólczucia:(

Gość gość
15:14 Wyższe wykształcenie nie oznacza, że nie można czasem pisać byle jak, byle co, w byle jakim stylu, używając regionalizmów czy słów niskich lotów. Wiem po sobie, umiem pisać bardzo różnie, mogę być w necie zarówno intelektualistą, jak i dziadem, bo mam tę łatwość zmieniania stylu wypowiedzi i doboru różnego słownictwa, znam mnóstwo słów rodem ze wsi, głębokiej i też czasem takich tu używam, a więc nie masz racji pisząc że autorka nie może być po studiach, skoro zdarza jej sie powieśniaczyć.

Gość gość
15:13 O to to. Dokładnie. Broni jej jak niepodległości. Tylko, że w internecie można sobie wszystko napisać. I najczęściej tak jest, że lenie i nieroby mają pretensje do wszystkich dookoła o wszystko. Tak jak autorka i ta co jej tak zaciekle broni.

Gość gość
Uniwersytet to w tej posiadłości rodziców, albo epizod srzataczka na UJ

Gość gość
gość dziś [15:17 Znać a posługiwać się to ogromna różnica.Inteligentni raczej tego nie robią a prostakowi to przychodzi łatwo.

Gość gość
15:17 Fakt,są i wykształceni ze wsi,ale wykształcenie to niekoniecznie intelekt.Pracowałam kiedyś w Dziekanacie,więc przepływ wykształciuchów był ogromny i wyobraż sobie że tylko wystarczyło by buzię otworzył jeden z drugim a już się wiedziało o pochodzeniu. Wykształcenie to zdolności a niekoniecznie kultura i inteligencja.

Gość gość
dziś Zgadza się,a dlaczego teściowa ? jeśli nie ma 100% pewności

Gość gość
15:43 skoro pewności nie ma, to powinnaś jechać równo po nich obydwu, a nie tylko po synowej, dwulicowa kłamczucho. Jestes zwyczajnie stronnicza, na korzysc teściowych

Gość gość
Bo to nie teściowa tu jedzie po synowej a synowa po teściowej,nie widzisz róznicy głupia babo.Zresztą teściowa dla was zło konieczne ale gdyby nie one to byście sobie ogórki wkładały.

Gość gość
Idźcie lepiej już sprzątać te wasze domy, zamiast tu się cały dzień pruć. Bo znowu brudem zarośniecie i teściowa będzie musiała sprzątać. I znowu będziecie nadawać na nie jakie są złe i potworne. Do garów i za szmatę się brać leniwe brudaski.

Gość gość
Teśiowa zrobiła coś dobrego, posprzątała, uprasowała, a autorka nie zrobiła nic, za to wymyśla teorie spiskowe i wymaga, a to stawia ja w złym świetle, więc dlaczego jej wierzyć. Niech ona będzie tą zła, ale niech pomaga teściowej, mężowi. Grypa, to słabe wytłumaczenie, nieprzespana noc, śmieszne. W jej wieku potrałiłam balowac do rana, a potem na zajęcia, czy do pracy, czy do dziecka,bez problemu. Potrafiłam tez chora pracować, sparzatać, bo żadnej pomocy nie miałam i dobrze .