Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto wchodził na mój profil na Facebooku

Polecane posty

Gość gość

Witam, Chciałbym przeprowadzić ankietę. Na fb nie ma opcji kto odwiedzał i przeglądał nasz profil, kto wyszukiwał nas w wyszukiwarce. Na internecie jest kilka aplikacji i stron z czego każda z nich to fake i virusy do wyłudzania informacji. Powtarzam, żadna z tych stron polskich czy angielskich nie działa. A rzekome poradniki wystawiane na yt przez dzieci to jest lista naszych dodanych znajomych, a nie kto przeglądał nasz profil. Jestem programistą. Sprawdziłem temat przed chwilą i istnieje taka możliwość w 85-90% kto przeglądał nasz profil i kto wyszukiwał nasze nazwisko w wyszukiwarce. W skrócie chodzi tu o wysyłanie zapytań do fb. O dziwo nie ma żadnego serwisu, który by taką usługę proponował. Powtórzę, wszystkie strony, które jest są to fake`i do wyłudzenia informacji. Moje pytanie to: 1.Gdyby istniał taki serwis, który z dokładnością w 85-90% pokazywałby kto wyszukiwał, wchodził i przeglądał nasz profil i usługa ta kosztowałaby od 5 - 20zł, to czy skorzystałbyś z takiej usługi? 2.Jeżeli tak, to wolałbyś to w formie strony czy aplikacji. Powiem na koniec, że oczywiście przed wykupieniem usługi byłaby możliwość skorzystania z wersji trial, czyli np przez pierwsze 7 dni za darmo. Można od razu sprawdzić czy aplikacja pokazałaby kto wszedł na nasz profil, np tworząc sobie drugie konto dla próby. Proszę tyko o odpowiedź czy gdyby istniał taki serwis w którym jest taka możliwość to czy skorzystał/abyś z niego, dziękuję. Pozdrawiam Konrad

Gość gość
tak zrób

Gość gość
Ja bym byla za :)