Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktoś mi zaświnił trampolinę, co byście zrobiły?

Polecane posty

Gość gość

Mam na działce trampolinę ogrodowa dla córki, mąż pojechał właśnie podlać rośliny i dzwoni do mnie, że trampolina cała brudna, wręcz uświniona, ktoś wlazł tam w buciorach, raczej duze dziecko lub dorosły, rozm stopy ok 37. Wkurzyłam się jak nie wiem co. My dbamy,uczymy dziecko, żeby ściągało buty, a ktoś nam wlazł i nagnoił że mąż teraz szlaufem błoto od godziny zmywa. Jak zaradzić, żeby to się więcej nie powtórzyło. Zamontować kamerę lub atrapę kamery? Strasznie mnie wkurza takie chamstwo. Przecież nośność jest do 100 kg, wystarczy 2 dorosłe osoby żeby uszkodzić sprężyny i wypadek gotowy.

Gość gość
Pewnie twój mąż uswinil.

Gość gość
Mnie tez strasznie wkurza jak ktoś niszczy cudzą własność, tylko w polszy taka obora i nie szanowanie niczego:/

Gość gość
19:09 Tak jasne, słaby żart, w dodatku nielogiczne, uświnić po to żeby sprzątać godzinami?? Przeciez na to sie nie wchodzi w butach, mąż na to w ogóle nie wchodzi, a jeździ codziennie podlewać i wczoraj tego nie było.

Gość gość
takie samo buractwo włazi na cudzy teren jakie rozbiło foczce głowę bejsbolem

Gość gość
A to jakim cudem? Rozumiem, ze to juz podchodzi pod wlamanie, bo ktos wtargnal na wasza posesje przeciez. Rozumiem, ze musial ewidentnie przejsc przez plot wiec raczej nie male dzieci tylko mlodziez lub dorosli. Lepiej zamontuj kamery, wtedy zglaszasz na policje wlamanie i tyle.

Gość gość
To twój mąż skacze.widziałam.rozbiera się do samych gaci i skacze jak poebany

Gość gość
Głupie prowo. 19:20: padlam ze śmiechu :)

Gość gość
Dlaczego wy wszedzie widzicie prowo. Nie wkurzałoby was, jakby ktoś niszczył ulubioną zabawkę waszego 2 letniego dziecka??? I kto to pisze - mamuśki toczace pianę i dostające szału, że inne dziecko w piaskownicy dotknęło opatki brajanka.

Gość gość
Zamontuj kamerę. Jak wlazł raz, to wlezie i drugi raz.

Gość gość
19:23 sama jesteś głupia :) a moze to twój stary mi wtargnął na działkę żeby sobie poskakać na trampolinie, bo nie bawi go ujezdzanie ciebie słonico?

Gość gość
*łopatki

Gość gość
up

Gość gość
dobrze ci tak słonico. działeczki się zachciało? to teraz stróża zatrudnij żeby ci pilnował twojego bagienka :D

Gość gość
Jaka ty głupia jesteś autorko. Twój mąż jeździ codziennie na działkę nie po to żeby podlewać tylko bzyka się tam z kochanką bo ciebie ma dość słonico. Teraz też tam jest z kochanką a tobie wciska kit ze od godziny zmywa błoto z trampoliny. :D Przecież takie błoto można zmyć szlauchem w kilka minut frajerko :D

Gość gość
Kochanka ma rozmiar stopy 37,oj będzie jeszxze wiele razy brudna trampolina i mąż sprzątająca na działce godzinami huaaahhha

Gość gość
Ale wy jesteście nienormalne, pewnie pokroju tego gowniarza co skakał po cudzej własności. Autorko , ja bym przy furtce i w jakimś innym widocznym miejscu umieściła tabliczkę "obiekt monitorowany" . Myślę ze to będzie niezły straszak.

Gość gość
To nie macie ogrodzenia i bramy na działce?

Gość gość
dziś jak to są ogrodki rekreacyjne działkowe to nikt nie montuje tam bramy:D

Gość gość
Tu autorka. 10:51 i 10:57 - widzę że tak cię zabolało to, że nazwałam cię słonicą, ze aż się sklonowałaś. Jak nie masz nic merytorycznego do powiedzenia to wypyerdalaj z tego wątku kaszalocie, najlepiej do pracy, (tak, o 10 normalni ludzie sa w pracy), zarób sobie, kup własną działkę, postaw trampolinę, chociaż nie wiem, czy to ma sens w twoim przypadku, bo nośność maksymalna to 150 kg.

Gość gość
Przecież takie błoto można zmyć szlauchem w kilka minut frajerko smiech.gif xx sama jesteś frajerka, w dodatku syfiara, nie mierz innych swoja miarą, kilka minut to można opłukać a nie porządnie umyc coś, po czym ktoś skakał ubłoconymi kopytami, tam ma sie bezpiecznie bawić MAŁE DZIECKO. Brzydziłabym sie u ciebie w domu napić wody ze szklanki.

Gość gość
gość dziś To nie macie ogrodzenia i bramy na działce? gość dziś dziś jak to są ogrodki rekreacyjne działkowe to nikt nie montuje tam bramysmiech.gif xxxxxxxxxx Dokładnie tak, to są ogródki działkowe i ogrodzenie z bramką mamy zgodne z regulaminem czyli wysokość do ud.

Gość gość
polska to jednak dno, większość nie zgani tego co wlazł na cudze podwórko i coś zniszczył, tylko autorkę, która ośmieliła się kupić działkę i trampolinę dla dziecka, chory kraj Ostatnio nad morzem zrobili eksperyment żeby co jakiś kawałek na plaży był słup z powieszoną deską i kołem, aby przypadkowe osoby mogły pomóc tonącemu gdy nie będzie ratownika, zgadnijcie, jak długo ten sprzęt powisiał???

Gość gość
Nikt się tłumoku nie sklonował poza tobą. Ludzie się z ciebie śmieją, a tobie debilko znów się wydaje, że tylko z jedną osobą piszesz. :D Jak ten twój mąż jest taki głupek jak ty to nic dziwnego, że umycie trampoliny sprawia mu taki problem. :D Zacznijmy od tego, że ja bym ciebie do swojego domu nie wpuściła frajerko, bo na 100% przyniosłabyś mi jakiegoś syfa, którym już dawno zaraził cię twój mężuś łajza działkowy. :D

Gość gość
Komentarze ponizej krytyki

Gość gość
tak jasne o godzinie 19 twój mąż na działce podlewa rośliny i czyści trampolinę ogrodową buhaha

Gość gość
o której godzinie wrócił mąż z działki? :D

Gość gość
tak jasne o godzinie 19 twój mąż na działce podlewa rośliny i czyści trampolinę ogrodową buhaha xx a niby o której ma to robić, skoro do 17 jest w pracy? Przyjeżdza po pracy, zje i jedzie na działkę, poza tym roślin się nie podlewa w pełnym słońcu, szerloku za dychę :)

Gość gość
Nikt się tłumoku nie sklonował poza tobą. Ludzie się z ciebie śmieją, xx no dziwne, bo ja widzę to samo IP czyli twoje ułomko.