Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka celowo nie zdała do następnej klasy

Polecane posty

Gość gość

Zbliżają się wakacje więc celowo poruszam ten temat. W zeszłym roku moja 15-letnia córka nie zdała celowo do nastepnej klasy żeby być razem w klasie ze swoją przyjaciółką. Uczyła się przeciętnie,koleżanka pochodząca z prymitywnej niewykształconej rodziny kiepsko,to było oczywiste że tamta nie zda,kompletny osioł do nauki. Oboje z mężem jesteśmy wykształceni. Gdy w domu przepytywaliśmy ją umiała wszystko,a na sprawdzianach pisała źle. No i oczywiście obie nie zdały. Córka miała dwie ocen niedostateczne więc nie mogła pisać poprawki. Ale szczęśliwa że znowu będą razem w klasie. Dla mnie osoby powtarzające klasę to patologia,więc koniec końców zabraliśmy ją z tej szkoły i skończyła się przyjaźń z tamtą tempą dziewuchą. My chcemy żeby nasza córka skończyła L.O. tamta dziewczyna nie ma żadnych ambicji,chce skończyć zawodówkę i być kelnerką. W tym roku córka zd. Moja siostra uważa że po tym co zrobiła powinna się leczyć u psychiatry. Czy to aby nie za ostro?

Gość gość
Bylo

Gość gość
Oboje z mężem jesteśmy wykształceni. x No popatrz, taka wykształcona, a pisać "tempa" strzało nie potrafisz. Przynajmniej 8 błędów interpunkcyjnych. Błąd ortograficzny, kilka stylistycznych. Tępa "tempa" strzało. Pisze się: tępa. Ps. Do tych, co się będą mnie czepiać. Jak ktoś pisze o wykształceniu, nauce, wywyższa się pod tym względem, a pisze jakby książki w życiu w ręce nie miał, to trzeba to piętnować.