Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak postąpić zależy mi na dziewczynie która będzie na weselu

Polecane posty

Gość gość

kiedyś jak miałem 5 lat fajnie nam się bawiło ale wyszło tak ze ona pojechała do niemieć a rodzina się śmiała zemnie. głównie bracia. Na przed ostatnim weselu była bardzo piękna ale uciekła już po pierwszym dniu :( bo coś tam mieli w Niemczech. Chodzi oto że chciałbym z nią zatańczyć i to bardzo ale nie wiem jak mnie już traktuje po ostatnim razie;/ ze nie spróbowałem :( próbuje się zmieniać ale nie zrobię wszystkiego naraz a to wesele za szybko jest brakuje mi czasu by ogarnąć swój wygląd w sensie być bardziej męskim:( i mam kilka wariantów jakie bym mógł spróbować np. moze być tak ze przyjedzie z chłopakiem i będą sie bawić razem i z nia nie zatańczę pewnie wtedy, może być tak ze sama przyjedzie jak ostatnim razem i będę mógł się z nią bawić jak mi starczy odwagi by podejść do stolika , może być tak że przyszedłbym np z dziewczyna ze spoted i bym sie z nią bawił ale wtedy by była dobita przeze mnie jakbym sie bawił z ta druga ;// za mocno sie tym przejmuje wiem ale ostatnim razem była taka piękna na tym weselu

Gość gość
nikt nic nieporadzi???

Gość gość
niby nie powino sie wcinać w zwiazki ale ja już mam dosć tego pierniczenia kazdy z każdym w związku byle by nie być samemu xd zreszta nie wiem

Gość gość
to tak już pogrzebane niema co zyć marzeniami zawaliłem swoja przyszłość i tyle kogoś inego ma i watpie ze go zmieni. i ze mnie pokocha naprawde .