Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

drażnią mnie faceci na wsi których jedyną rozrywką

Polecane posty

są codziennnie L&M Forwardy i 100ml soplicy wiśniowej z kumplem..i co godzine runda do sklepu po następne żenada :o jakim trzeba być żeby tak spedzać zycie i przepalać oraz przepijać wypłaty 🖐️ za mało żeby żyć, za dużo żeby umrzeć? wiec tylko się upić i nawdychać czadu? 😠

Gość marawstala
Moze w mieście to wygląda podobnie z ta różnica, ze nie wystają pod sklepem, ale faktycznie bardzo obrazowo napisane....

Gość gość
A ile maja wyplat?

Nie, oni nie stoją własnie pdo sklepem, to znaczy Ci mlodzi tak ok. 30, nie. Tylko starsi 50-60. Tamci idą gdzieś, nie wiem, wracają co godzinę dwie i tak cały wieczór co dzień po robocie spędzają. Mają tu znajome w sklepie, dupe z nimi leją, głowę zawracają i tak się im zywot kreci...od roboty do sklepu. Oczywiscie Ci mlodzi to kawalerzy, bo zajeci się aż tak nie prowadzą, zeby kilka razy wieczo po alko chodzic.

Gość marawstala
Stoja : ) młodzi i starsi stoją, integrują sie jak jest sprzyjającą aura : ) tak to wygląda u mnie

Gość Namysłów Opolszczyznaa
Kobiecy Karol gdzie się urodziłeś? Ja urodziłem się w mieście tj w Namysłowie który ma prawa miejskie od 1249 roku aż do dziś nieprzerwanie tu się urodziłem www.zoznamyslow.pl

Gość marawstala
Przed praca, w trakcie i po pracy wpadają bo trzeba sie zrelaksowac : )

Kobiecy Karol nie ignoruj mnie co ja ci zrobiłem że mnie ignorujesz? Grecznie się tylko zapytałem

Marawstala wejdź na spis tematów założyłem temat dla ciebie

Gość marawstala
Pewnie nie znajdę : )

Kobiecy Karol co ja ci takiego zrobiłem że mnie ignorujesz? Zrobiłem ci coś?

Srynik dziś No i o takich gagatkach jak Ty właśnie piszę ;) a czym i za ile się raczą to już sprawa drugorzędna, alkoholizm ma wiele twarzy 🖐️ możesz być ojcem 3 dzieci w wieku szkolnym który co dzień wieczór popija steczki, ćwiarteczki, 3x dziennie na zakupy chodzi, raz sam po "zaopatrzenie", raz z żoną po produkty na rodzinny obiad, raz z dziećmi po lody i itp., a możesz i być przegranym życiowo kawalerem który jak sobie co dzień po robocie nie wypije na rozluźnienie zwieracza to chodzi ścięty 🖐️

Kobiecy Karol nie ignoruj mnie! Kliknij w ten link domu kultury w Namysłowie i zobacz co się będzie działo na dni Namysłowa tu , www.nasznok.pl

Gość marawstala
Nie od czteropaka a od piwa butelkowego, bo puszkowe inaczej (gorzej) smakuje : )

Kobiecy Karol pytam co ja ci takiego zrobiłem że mnie ignorujesz? Ani cię nie obraziłem ani nie wyzwałem ani nic a ty mnie ignorujesz :o

Gość marawstala
Tacy poniżej 20 lat to raczej nie zula, ale tacy po 20r.z. to co innego... A jak przychodzi weekend to drzwi od sklepu nie zamykają sie .)

Kobiecy Karol nie ignoruj mnie i kliknij w ten link www.nasznok.pl

Srynik dziś Co to jest 50zł ;) tyle co nic nie warte. A Ty widać żeś biedak z polszy na emigracji skoro tu Cię nie stać na dobrego drinka i musisz parę tysięcy km przebyć żeby go sobie wypić

marawstala dziś Nie, wczoraj cały dzień mieliśmy je otwarte na oścież bo nie było sensu zamykać ;) nie nadążałem wozić "napoju królów", hehe dobrze bo zeszło a się zawsze boję że za dużo zamówię 🖐️

Kobiecy Karol czemu mnie ignorujesz?

Srynik napisz kobiecemu Karolowi by mnie nie ignorował bo mu nie zrobiłem a mnie ignoruje

Gość marawstala
Taka kasę tracą ze szkoda gadac, ale śmieszne było jak mój sąsiad zwrócił kiedyś uwagę swojej żonie ze szkoda kasy na ziemie pod kwiatki jak pełno jej w lesie... Ale na piwko to kasy nie szkoda : ) tak jedno, ze dwa po pracy...

Marawstala pamiętasz odcinek Magdy Gessler z Namysłowa? Co zapamiętałaś z tego odcinka?

Co zapamiętałaś z tego odcinka Magdy Gessler z Namysłowa?

Gość gość
moja jedyna rozrywka jest siedzenie na kompie i tez w sumie to swietne nie jest....