Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy dalej go kocham;(

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny pomocy. Jestem z moim chlopakiem jakies 4 miesiace. Jemu zalezy na mnie bardzo i czesto to okazuje. W czasie zwiazku mielismy 4 dniowa przerwe (zerwalam), po czym zmieklam gdy on zaczal mnie wrecz blagac zebym wrocila. Do tego doszla historia z moim ex sprzed jakiegos roku... jakies 2 tygodnie temu dowiedzialam sie ze ma nowa dziewczyne, zabolalo mnie to i do tej pory ciezko mi to przetrawic i zaczynam lapac sie na tym, ze troche tesknie. Po prostu zagubilam sie juz w tym wszystkim. Co byscie zrobily na moim miejscu? Bo ja mam juz metlik w glowie. Ps. Ciezko mi z nim od tak zerwac. Nie wiem czy to przywiazanie czy moze nie powinnam tego jeszcze spisywac na straty.

Gość gość
Jesli to wazne-mamy po 20 lat.

Gość gość
nie zakończyłaś jednego a drugie zaczęłaś, wy wlaśnie takie jesteście, ty masz chlopaka ale jak ex sobie już znalazł to już oj co teraz będzie świat sie zawalił żyj z nowym i szanuj to że ktoś cie pokochał

Gość gość
Widać ze nadal kochasz byłego. Z nowym jesteś dopiero 4 miesiace i juz takie wątpliwości czyli żadnego uczucia nie ma z Twojej strony i jest on tylko plasterkiem na ranę, zgadlam? Po co wpakowalas się w nowy związek, trzeba bylo ochlonac po poprzednim, wyleczyć się z niego ...a może po to żeby exowi pokazać ze kogoś masz tak jak on?