Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyjezdzam z kraju

Polecane posty

Gość gość

Pierdole mospy ktore placa pijakom solidne jak by nie bylo tysiac zloty , zadluzone mieszkania itp pis tez pierdole tez chce kase smieja sie ze mieszkam w kawalerce haty maiami haj bogacze a dostaja zasilki z mopsu

Gość gość
Nie obchodzi mnie czy dam rade wyjezdzam

Gość gość
Kolegow tez unikam i chuj ide sie niedlugo jebne czy cos dlugi mi niech zajma rzeczy i tyle kurva wyjezdzam z tad i tyle jebac ludzi

Gość gość
Nie ide spac rano odrobie kase pierwsza potem zajme sie reszta zycie pokaze jestem bardzo zly i chuj jezeli chodzi o kase wole sam zajebac w nos w domu i posiedziec

Gość gość
Nie ma mnie kto nawet wysluchac

Gość gość
Słucham

Gość am_Dyzio
a co tu komentować ? jedź ! nie wszyscy wyjadą z tego polskiego marazmu szukając szczęścia , wiele osób szuka przygody aby złowić szczupaka w jeziorach Norwegii lub Szwecji , spać w namiocie, zbierać HIORTON i oddawać do skupu , łapać roboty budowlane na dwa tygodnie i za zarobione pieniądze wędrować z plecakiem setki kilometrów a przy okazji poznawać tubylców i uczyć się obcego języka , nikt Nie zatrzymuje !

Gość gość
Pojade bo mam gdzies ten kraj nie obchodzi mnie czy dam sobie rade bo jak patrze na pis na darmowe pieniadze dla bandytow , bogate haty bogate domy a pieniadze od pomocy spolecznej to mnie krew zalewa oni wszyscy przeciez wala koks z whysky pija krysztaly i w maszyne laduja tysiace zreszta narod jest glupi , nie wiem jak jest tam ale tam bede zyl moze na bezdomnosci z lepszym nfzetem z dala od tych ludzi i tyle rasisci jebani pierdole go w ryj jebac was kurvy

Gość gość
Tez mam problemy przez policje ludzie by sie mogli zastanowic na kogo glosuja bo wspieraja ta propagande i matki cpunki powinni dac dzieciom isc do adopcji ludzie ze sklepow zaakceptowac pracujace niedziele zreszta tu nas chyba nie ma duzo w tym fachu ? Wolnosc wyboru byla i tyle oddajac glos na PO pomozecie obalic pis tworcow tego chujostwa moze logo tego tak bedzie lepiej tak uwazam i tyle , ja moge robic i w niedziele ale to chujostwo pierdole i kaczynskiego czlowiek ktory robi za 1400 jest glupi ? A co lepiej dac kase za darmo i dac kase glupkom to moja opinia i tyle