Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można wynająć mieszkanie od spółdzielni?

Polecane posty

Gość gość

Jestem singielką zarabiającą najniższą krajową. Na kredyt na mieszkanie nie mam co liczyć, socjalne, ani komunalne mi się nie należy z racji tego, gdyż mieszkam u cioci, a są tu dobre warunki mieszkaniowe. No ale jednak wolałabym sama. Wynajem mieszkania od kogoś to spory wydatek, w dodatku nie możesz zrobić po swojemu nic w takim mieszkaniu, jesteś z cudzymi rzeczami itp. U mnie na osiedlu, gdzie mieszkam nie wszyscy wieloletni mieszkańcy wykupili mieszkania, ci, którzy nie wykupili jakby nadal wynajmują od spółdzielni. Tak sie zastanawiam, czy jeszcze taki wynajem jest możliwy. Byłoby to wielkie udogodnienie dla mnie, ponieważ mogłabym normalnie lata mieszkać, mieć urzadzone mieszkanie jak chcę, nie musiałabym dodatkowych pieniędzy co miesiąc płacić jakiemuś właścicielowi. Czy orientujecie się, czy takie wynajmy od spółdzielni są nadal w Polsce?

Gość gość Piotr
Jak jesteś sama to raczej potrzebujesz wibrator a nie mieszkanie. Chyba że palcem pieścisz ci*pke KOTKU:)

Gość gość
Spadaj zboczeńcu :-(

Gość gość Piotr
Nie jestem zboczeńcem ale Ty jesteś dziwna że nie lubisz TEGO robić. Jesteś lesbijką?

Gość gość
00:15 to podszywacz Piotrusiu, wolę palcem autorka tematu

Gość gość Piotr
Spoko, gorące całusy w ci*pkę:)

Gość gość
Jeżeli chodzi o moją samotność, to w dzieciństwie przeżyłam gwałt, więc nigdy w związku nie będę, a głupie komentarze proszę zachować dla siebie!

Gość gość
Jak cię nie stać na mieszkanie to dalej mieszkaj u ciotki. A jak chcesz mieszkać sama to weź się za jakąś robotę i zarobić tak jak normalni udzie i sobie kup pasozycie.

Gość gość
00:22 o gwałcie to oczywiście podszyw

Gość gość
00:23 nie jestem pasożytem, pracuję pod latarnią jako elektryczka

Gość gość
00:23 sama jesteś pasożytem lampucero w d... je....

Gość gość
Moja praca jest związana z moją pasją, ale niestety, nie jest dobrze płatna. Ale chodzę do niej z radością. O gwałcie napisałam zupełnie poważnie, ponieważ kogoś na prawdę moze dziwić, ze kobieta w moim wieku ma życie z innym człowiekiem nie ułożone. Po prostu przeżyłam straszną traumę w wieku 10 lat i nie wyobrażam sobie jakiejkolwiek bliższej relacji z mężczyzną (lesbijką nie jestem). Pytałam o to mieszkanie, ponieważ nie chcę już siedzieć cioci na karku, rodziców nie mam, ponieważ wychowywałam się w domu dziecka, skąd po uzyskaniu pełnoletności przeprowadziłam się do cioci. Miałam tam pozostać do ukończenia studiów, no ale plany pokrzyżowały się, studia ukończyłam, ale finanse nie pozwalały mi właśnie na taką pełną samodzielność- czyli zakup mieszkania lub jakiś wynajem.

Gość gość
Tak są możliwe. Na początku musisz wpłacić jakiś procent wartości i czekać na swoją kolej.

Gość gość
Powtarzam z gwałtem to podszyw a nie chce faceta bo planuje iść do klasztoru.

Gość gośćKasia1
Autorko tematu ile masz lat że tak nienawidzisz bara bara ? 90 ? :D

Gość am_Dyzio
AUTORKO TEMATU rozumiem że jak widzisz jakiegoś siusiaka to go po prostu odgryzasz.

Gość gość
Ja sie zastanawiam, po co takie kurwy jak autorka tworzą tu tematy? To forum ludzi porządnych, a nie debili, którzy pytają, skąd wziąć mieszkanie!

Gość gość
Przecież ta kurwa pisze, że ktoś ją zgwałcił jak miała 10 lat. To niezłą suką musiała być, ze faceta sprowokowała, teraz udaje świętą. Nienawidzę takich szmat!

Gość gość
00:39 i 00:40, nie wypowiadajcie się jak mnie nie znacie; co ja wam zrobiłam że mnie obrażacie? autorka tematu

Gość fghijk
AUTORKO TEMATU bliższa relacja z mężczyzną wcale nie musi polegać na odbywaniu stosunków seksualnych. Po ślubie możecie po prostu razem obierać ziemniaki.

Gość gość
Dobrze jej piszecie! Suka się wymiguje od seksu tłumacząc to jakimś gwałtem jak miała 10 lat. To mogła nie prowokować takie smarkule noszą krótkie spódniczki, facetów prowokują, a potem wielce poszkodowane, zę nie mogą być w związkach, bo mają traumę Nie prowokujcie, to nikt was gwałcił nie będzie. zyczyłbym autorce ponownego gwałtu teraz żeby jej się w głowie poprzestawiało i zmadrzała i żyła jak każda normalna kobieta a nie pytała na forum jak wyżebrać mieszkanie, bo jest niezdolna dać dupy facetowi

Gość Nastolatkaheh
00:52 żebyś zdechł

Gość gość
Haha, ale jej zjebaliście temat no i dojebaliście. laska za duzo powiedziała, myslała, ze jak powie o gwałcie to dacie jej spokój, a wy to swietnie wykorzystalicie, by jej dojebac jeszcze! tak trzymać

Gość gość
za to wlasnie kocham ludzi, za sile, a autorka tematu to jakas slaba suka, skoro padła ofiarą gwałciciela w tak mlodym wieku,a takich jak ona nalezy eliminowac albo tępić.

Gość gość
tak trzymac ludziska

Gość gość
Wielu ludzi tak wynajmuje, więc pewnie możesz.

Gość gość
Tobie chodzi o mieszkanie spółdzielcze, trzeba być członkiem spółdzielni.

Gość gość
Przecież można tak, co za problem?