Gość Kamil1210 Napisano Czerwiec 5, 2018 Wiecie co? To niby strona tylko dla kobiet, ale ja naprawdę nie mam z kim o tym porozmawiać. Jestem facetem. Mam męża. Mamy psa który jest dla nas jak syn. Na pierwszy rzut oka tworzymy naprawdę kochającą się parke, w sumie to rodzine. Dziś mój znajomy wysłał mi screena profilu mojego męża na gejowskim portalu FELLOW. Wchodzi na niego. Wiem to stąd że obok pojawia się info kiedy był ostatnio dostępny.... Jak mu pokazałem to, to uznał pierw że próbował usunąć ale nie udaje mu się to. Po dłuższej rozmowie stwierdził że jak mieliśmy kryzys to musiał z kimś pogadać.... serio?! Przecież to portal dla frajerów którzy nie wiedzą już w co fiuta włożyć!!! Nie wiem co mam myśleć. Pomóżcie. Stał się złym, bezuczuciowym człowiekiem. Czy to możliwe że mógłby mieć kogoś na boku? Mówiąc mi że Kocha i tak dalej? Dadam jeszcze że nasze życie seksualne nie istnieje od czterech miesięcy.... dodam też że ma bardzo stresującą prace, masę nerwów. Ale czy to powód? Po co mu ten portal? Po co te kłamstwa? Pomóżcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach