Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spóźniony okres

Polecane posty

Gość gość

Może zacznę od przedstawienia sytuacji. Mojej dziewczynie spoznia sie okres 3-ci dzień. Zawsze miala regularny okres. Ostatni raz kochalismy sie 11dni temu. Dziewczyna czasami bardzo sie stresuje, to ma jakis wplyw? Czy 3 dniowe spoznienie juz cos oznacza? Ile moze spoznic siee regularny okres, czy regularny moze zmienic sie w nieregularny? okres w tamtym msc miala wczesniej o 4dni. Nie chcemy popadac w paranoje. Zabezpieczalismy sie, zawsze bylem uwazny i 2 razy sprawdzalem czy nic nie "wyleciało". Proszę o pomoc

Gość gość
Moze sie spozniac bez powodu. Najpierw sie doedukujcie, a pozniej zabierajcie za seks, dzieci.

Gość gość
Takich odpowiedzi prosze sobie darowac, jezeli pan/pani lubi zrec jadem. Oczekuje konstruktywnych odpowiedzi.

Gość gość
Na spóźniająca miesiączkę ma wiele czynników, stres, pogoda (upały), dieta. Myślę że nie ma co panikować, a jak chcecie się upewnić to 14-21 dni od stosunku zróbcie test i będziecie wiedzieć, ale myślę że nie ma co panikować jak zabezpieczyliscie się i jak mówisz nic nie wyleciało.

Gość hanka_1
3 dni to jeszcze nie powód do nerwów, na opóźnienie miesiączki może mieć wpływ wiele czynników, łącznie z obawą przed ciążą. Może to drastyczny sposób ale ja z lat młodości pamiętam, że po zrobionym teście ciążowym (który kosztował mnie mnóstwo stresu) okres dostawałam od razu. Nie mniej jednak wpadki na prezerwatywach się zdarzają, może pomyślcie o pewniejszej formie antykoncepcji? mam na myśli tabletki, nawet bardzo młode dziewczyny już się na nie decydują. Szczególnie dobrze tolerowane są dwuskładnikowe jednofazowe jak belara, sama od 18-tego roku życia je biorę i nie miałam żadnych negatywnych konsekwencji. A mnóstwo spokoju i radości z seksu :)