Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość homosuperiornxtlvl

dla facetow sypianie z zajetymi kobietami to powody do domu a jeszcze jak to jes

Polecane posty

Gość homosuperiornxtlvl

a jeszcze jak to jest czyjas zona to juz w ogole czuje sie taki top samcem alfa ruhaja cudze kobiety a potem chodza i to rozpowiadaja na miescie wytykaja palcami tych cuckoldow nieraz ktos mi opowiadal ruhalem dziewczyne temu tamtemu pokazywal palcem i ze ruhal jego zone i ze pol miasta ja jebalo oczywiscie nikt kobiecie ktora zdradza tego nie powie ani zdradzanemu facetowi ale ludzie postrzegaja ja jako szmate a jego jako ciote cuckolda smiecia znam roznych ludzi i wiem duzo o zyciu jak to wyglada jak dziala ten swiat to mozecie sie mnie duzo pytac o rozne sprawy zawsze postaram sie pomoc dlatego wiem ze zawsze ten kto ruha czyjas zone wie ze ona jest zajeta i z kim jest i potem to rozpowiada dlatego biada szmacie co mnie zdradzi i jesli, bo to czy szmata zdradza to tylko w polowie jej wina a druga polowa to wina jej faceta ze jest miekka pizda i zona pozwala sie ruhac lepszemu i tak jest ten kto ruha cudze laski jest lepszy i z tym nie ma co sie sprzeczac dlatego jesli mnie zdradzi kiedys szmata wyciagne od niej kto to byl i dopilnuje zeby cierpial nie pozwole zrobic z siebie cucka w srodowisku

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować