Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pominięcie jakiegoś etapu życia w czymś przeszkadza?

Polecane posty

Gość gość

Na przykład jeśli ktoś w swoim życiu pominął etap romantycznych randek i od razu przeszedł do zakładania rodziny?

Gość gość
Tak, bo wczesniej czy pozniej zacznie tego brakowac. Zalatuje znow tematyka malzenstw z rozsadku i wyrachowania.

Gość gość
Wyluzuj z tymi etapami

Gość gość
Zależy od człowieka.

Gość gość
mi bedzie tego brakowac. Mlodosc przeminela mi bez randek, teraz w moim wieku wiekszosc chce byc w powaznym zwiazku, nie ma w tym romantyzmu tylko pragmatyzm, ludzie sa niektorzy poranieni, nie maja zludzen... a ja je nadal mam i chce czegos innego.

Gość gość
Walę ludzi, którzy zaliczają "etapy życia"

Gość gość
Nie wyobrażam sobie zakładać rodzinę bez wcześniejszych romantycznych randek. Przecież trzeba najpierw stworzyć jakąś więź żeby się hajtać

Gość czizas
tak, dojrzewania.

Gość gość
gość wczoraj [15:4 Jestes kobieta czy mezczyzna? Ile masz lat?

Gość gość
15.42 i co, masz jakiegoś adoratora którego praktycznie nie znasz, z którym nie było żadnych randek no ale ze ,,wiek tego wymaga" to wezmiesz z nim ślub bo w tym wieku juz powinnas mieć rodzinę?

Potrzeba przynajmniej trzech lat razem przed zakładaniem rodziny. Inaczej więź jest słaba i może nie przetrwać braku seksu po ciąży i ciągłego latania wokół małego wrzaskuna.

Mnie najbardziej przeraża niepewność, randki to nie dla mnie.:( Poza tym to się przeważnie planuje, więc to jest trochę nudne..Jakieś etapy tak jak u większości, to też...ja nie lubię mieć wszystkiego wg jakichś reguł, schematów tak jak większość ludzi.

Gość gość
21:16 Żenujące.

Gość gość
Sa takie pary które odrsazu wiedzą moj kuzny oświadczył sie przyszlej żonie trzy miesiące po pietwszej randce teraz sa juz 20 lat po ślubie nie ma reguł

Gość Zuzanna Amelia  æ
Roznie z tym moze byc. Jesli dana osoba podejmujac decyzje lub dokonujac wyboru musiala z czegos zrezygnowac to uczucie niespelnienia moze sie pozniej pojawic. Jesli dana decyzja czy wobor dotyczyla sprawy o jakiej dana osoba marzyla to rezygnacja z innych celow czy przyjemnosci bedzie najprawdopodobniej niezauwazona.