Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagość w domu

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, czy któraś z was w domu chodzi przy partnerze nago lub pół-nago?

Gość gość
JAK JEST TAK JAK DZISIAJ TO WŁAŚNIE PO OBIADKU SOBIE TAK LEŻYMY. CHODZIĆ TEŻ LUBIMY PO MIESZKANIU. WIECZOREM SIĘ KOCHAMY W OGRODZIE OSŁONIĘCI PERGOLA

Gość gość
Jak jest ciepło, to po mieszkaniu często z mężem chodzimy nago.

Gość gość
Jak jest upalnie to chodzę nago przy mężu, on tak samo.

Gość gość
Nago rzadko, ale topless bardzo często.

Gość gość
Bardzo często chodzimy z mężem nago po mieszkaniu, kiedyś przypadkiem wyszłam na balkon w samej koszulce.

Gość gość
W taką pogodę jak ta nie wyobrażam sobie inaczej niż nago. :-)

Gość gość
a to takie 'perwersyjne'?...

Gość gość
Nie chodzę nago, jak świnia w oborze :) Jestem cywilizowanym człowiekiem i kultura mnie obowiązuje nawet we własnym domu oraz wobec partnera. I to wyłącznie na plus dla naszego związku, bo kiedy widzi mnie nagą wyłącznie w sytuacjach intymnych, to jest bardziej napalony. Nagość jako taka jest aseksualna i szybko się nudzi.

Gość gośćKaka
W domu przezroczyste wdzianka ale na przykład lubię na nagiej plaży w Międzyzdrojach spacerować wzdłuż brzegu, są tam też osoby w strojach i spacerujący 'kijkarze' albo rowerzyści, lubię zza ciemnych okularów patrzeć jak się na mnie gapią, panowie często sztywnieją ;)

Gość gość
mamy bardzo fajny zwyczaj - nagich niedzielnych przedpołudni - zwykle jesteśmy po gorącym seksie nocnym, często z poprawką poranną. Błogie rozleniwienie, mieszanka podniecenia i opadających emocji po spełnieniu. Kawa, napoje i relaks i jeszcze raz relaks. A to wszystko na golasa z perwersyjnymi pozami i pokazami. Do tego drobne nakręcania - wyzwania wyskoku na chwilkę na balkon, na chwilkę, ale spokojnie, bez pośpiechu, ze spokojnym wytrzymaniem ryzykownej sytuacji.

Gość gość
Was chyba pojebało wstydzić się partnera a przed obcym facetem często z bocznym cipkę pokazujecie to jest ok. Mój facet jest przy każdym badaniu czy zabiegu i wspierał porody bo intymności to ja i on a nie obcy i ja. Mam prawo do obecności swego faceta podczas badań zabiegów itd nawet w szpitalu a do tego na ma nic ginekolog bo on nie decyduje moją intymnością . Spotkałam taką jebniętą dziewczynę czwórka dzieci a mąż jej nie widział nago szok!

Gość gość
hej ja calkiem nago to za tooples czesto , a mieszkam w bratem i rodzicami nikt nie robi problemu

Gość gość
gość dziś To sie nie zdziw jak kiedys cie tato albo brat zerznie bez pytania , pewno predzej brat bo mlody i nie ma tej swiadomosci . A potem to bedzie oczywiscie wina faceta , co z tego ze ty latalas przed nimi z golymi cyckami , daruj to sobie bo to nic dobrego dla nich , wiem bo moja siostra po domu czesto latala albo nago albo tooples , myslala ze to nic takiego

Gość gość
Po domu lubiłam chodzić przy mężu w samych majtkach póki nie pojawiły się dzieci. Teraz znowu tak chodzę ale tylko jak dzieci nie ma w domu.

Gość gość
moja dziewczyna lubi chodzić po domu nago, zwłaszcza po wzięciu kąpieli, w upalne dni to zazwyczaj chodzi przy mnie nago lub w stringach

Gość Edyta_39
Często chodzę w domu nago bo lubię jak mężowi sterczy fiutek

Gość gość
gość 2018.06.05 Popieram

Gość gość
lubię po domu chodzić nago, a jeszcze bardziej w samych spodniach od dresów, mój facet twierdzi, że topless i w tych spodniach wyglądam najbardziej podniecająco

Gość gośćona32
Czasem nago, czasem w samych majtkach. Dla własnej przyjemności a przy okazji mój mąż bardzo się nakręca :)

Gość gość
Po powrocie z pracy lubię wziąć prysznic i położyć się nago na kanapie z książką i kieliszkiem dobrego wina.

Gość gośćtwoj
gośćona32 dziś Czasem nago, czasem w samych majtkach. Dla własnej przyjemności a przy okazji mój mąż bardzo się nakręca usmiech.gif Nie nadążam ani za Tobą, ani tokiem rozumowania;)

Gość gość
Oświecę cię: gośćona32 to facet. Jak wiele innych żeńskich nicków na tym forum. Ponieważ kobiet tu prawie nie ma (no, może jest jedna na dwudziestu, albo i pięćdziesięciu chłopa) niektórzy dla rozrywki próbują sami udawać kobiety i wkręcać podjaranych durniów :classic_cool:

Gość gośćona32
O ho ho ale głębokie masz przemyślenia :) To chyba jedyne na co Cię stać :)

Gość gośćtwoj
Ktoś próbuje mnie skutecznie zniechęcić na każdym temacie:)

Gość gość
z nagim biustem to często po mieszkaniu chodzę, latem jak jest ciepło to i nago

Gość gość
Nago tylko po kąpieli wieczorem z łazienki do pokoju lub rano jak szykuje się do pracy. Latem zdarzało się w samej koszulce zakrywającej co trzeba.

Gość gość
bardzo często chodzimy nago w domu