Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytam z kart

Polecane posty

Gość gość

Powróżę prosze o imie i date urodzenia oraz pytanie.Zaznaczam, że nie jestem profesjonalną wróżką, ale pasjonuje się tym od dłuższego czasu.Prosze o prawdziwe pytania a nie wprowadzające mnie w bład ,gdyż wiadomo że nie bede wstanie stwierdzić czy ktoś oszukuje.Sprawdzam tylko co karty mówią o danej osobie.

Anna,ur 10.06.1986 Czy uda mi się dogadać z Antonim,ur 1.10.1972 i kiedy to mniej więcej nastąpi i kto z nas odezwie się jako pierwszy? Czy on jeszcze coś do mnie czuje?

Gość gość
Ania 19.02.1990 Czy moje plany co do pewnej osoby się powiodą?

Gość gość
Grażyna 14.7.1994 czy wygram w tootka?

Gość gość
Monika 17.11.1974 Jak finanse, sprawy firmowe, poprawią się?

Gość Czytam z kart
Anna: widzę kontakt między wami ale on raczej sie nie odezwie jako pierwszy.Widze tutaj kontakt z twojej strony jako pierwszy.Jeżeli dobrze czytam z kart to widzę, że przed wami jakaś awantura lub nieporozumienie w czasie gdy zaczniecie ze sobą rozmawiać.Na tyle poważna będzie ta kłótnia że karty z Twojej strony pokazują na końcu waszej relacji obojętność do tego człowieka.To nie będzie spokojny czas dla Ciebie jeżeli chodzi o tą relacje przykro mi.

Gość Czytam z kart
Również Ci tego życzę.Karty nie pokazały końca znajomosci tylko nieporozumienia.Los zależy od was.Zaznaczam ,że nie jestem profesjonalną wróżką i chce tylko sprawdzic siebie.Pozdrawiam

Gość Czytam z kart
Anna 1990 prosze o precyzyjne pytanie.

Gość Czytam z kart
Grażyna nie wiem czy to pytanie to żart, ale karty nie pokazują wielkiej wygranej dla tego imienia i daty urodzenia .

Gość gość
Ania 1990 Czy relacje z Piotrem się poprawia? I czy nasz flirt przerodzi się w coś powazniejszego?

Gość Czytam z kart
Monika do końca roku nie widze wiekszych zmian natomiast karty pokazują jakąś wiadomość ,którą otrzymasz już niedługo.Widzę ,że to będzie bardzo szybko może nawet w przeciągu tygodnia , dwóch albo miesiąca.Ta wiadomość bedzie jak grom z jasnego nieba .W najbliższym otoczeniu.Nie mówimy tu o śmierci żebyś sie nie przeraziła ale coś zaskakującego co wpłynie na twoje życie.Nie wiem co to jest dokładnie ale jak to sie stanie to bedziesz wiedziala że o tym pisałam.

Gość gość
Czytam z kart dziś Tu Monika, dziękuję za odpowiedź, proszę powiedz mi jeszcze czy będzie to dobra wiadomość?

Gość Czytam z kart
Monika jeżeli bym miala racje a będziesz pamietać to napisz tutaj będe zaglądać.Wystarczy, że napiszesz że sie spełnilo.Nie musisz wyjasniac co i jak .Pozdrawiam

Gość gość
Czytam z kart dziś dobrze, tak zrobię, wszystkiego dobrego :)

Gość gość
Ania 19.02.1990 Czy relacje z Piotrem się poprawia? I czy nasz flirt przerodzi się w coś powazniejszego?

Gość Czytam z kart
Monika nie chce podawać moich konkretmych przypuszczeń z jakiej dziedziny itp bo moge sie mylić.Nie bedzie to wiadomość z typu złych natomiast po tej wiadomosci pokazuje sie osoba ,która nie bedzie ci dobrze życzyć.Bedziesz miala z nią problem i to własnie po tym wydarzeniu.Z jednej strony niby nie zła wiadomosc chociaż zaskakująca ale z drugiej strony ta osoba dziwna sie pokazuje.Osoba nie pokazuje sie nieznajoma tylko znajoma tobie i raczej nie bedzie chodzić o nią w tej wiadomosci ale widocznie cos musi mieć do Ciebie bo pokazuje sie bardzo aktywna wokół Ciebie po tym co sie dowiesz.I bedzie zle działac na Ciebie.Przepraszam że nieskładnie ale staram sie napisac co widze a to nie jest takie łatwie do przekazania.

Gość gość
Dorota 23.03.1985 Czy uda mi się zajść w ciążę?

Gość Czytam z kart
Anna: Przyciągniesz innego mężczyzne do siebie i to zaraz po Piotrze bo z nim nie widze wspólnego życia.Być może coś bedzie ale na pewno nie na stałe.Zaraz po nim pojawi się ktoś nowy i to widać.Bedzie to facet w twoim wieku.

Gość gość
Czy bede j.eszcze szczesliwa w milosci ? Agnieszka 24.07.93

Gość Czytam z kart
Anna postawiłam znowu karty na Piotra i karty pokazują, że nie byłoby to dobre połączenie na dłuższą mete.Nie bedziesz z nim szczęsliwa na dłużej i to widać.Być może na chwile.

Gość gość
Czytam z kart dziś A czy relacje z Piotrem ulegną poprawię? Dziękuję ślicznie, życzę powodzenia.

Gość gość
Czytam z kart dziś No nie powiem, zaintrygowałaś mnie jeszcze bardziej. I nie ukrywam, że jest we mnie teraz pewien niepokój. Dziękuję Ci jeszcze raz za poświęcony mi czas i doceniam to, że chciałaś mi jeszcze bardziej przybliżyć i rozjaśnić moją sprawę. Hm, zostało mi więc oczekiwanie, ale będę dobrej myśli i będę wypatrywać rzeczy dobrych ( choć jest to bardzo trudne, mimo, że tak prosto brzmi), mam nadzieję, że takie właśnie przyciągnę do siebie. Pozdrawiam Cię serdecznie. Wiesz, przez Twoja słowa przepływa taka dobra energia. Pewnie jesteś na co dzień dobrą duszą. Niech więc spotykają Cię same dobre rzeczy :)

Gość gość
A z napleta potrafisz czytać?:-P

Gość gość
Anna 1990 Dziękuję Ci za odczytanie moich kart. Z pewnością masz wielki dar, pielegnuj go. Życzę dużo szczęścia i pozytywnej energii

Gość Czytam z kart
Drogie Panie musze chwile odpocząc i dokończyć robienie obiadu bo głodomory przybyły.

Gość Czytam z kart
Będe odpisywać po godzinie 18.18: 20-30postaram sie być, wiec gdyby ktoś za mnie odpisywał do 18:20 to będziecie wiedziały ze to nie ja. Ps.Nie odpowiadam na pytania na temat ciąży.Nie czuje się odopwiedzialna na tyle by pisać o takich rzeczach.Powtórzę jeszcze raz .Nie jestem profesjonalną wróżką i moge sie mylić.Chcialam się sprawdzić, bo sie tym pasjonuje i wróże znajomym i sąsiadkom. Monika pozdrawiam Cię i życze wszystkiego dobrego i prosze żebyś się nie martwiła tym co napisalam bo na pewno nie bedzie to przykra wiadomość.Napisz jak będziesz pamiętać

Gość gość
Monika, napiszę dobra duszo :) będę pamiętać :) i poproszę od Ciebie kapkę Twoich dobrych myśli w moim kierunku.

Gość Czytam z kart
Przepraszam , że nie odezwałam się wcześniej ale nie znalazłam wtedy wolnej chwili. Agnieszka: oczywiście że będziesz.Karty pokazują mężczyzne przy Tobie.Nie wiem czy jesteś z kimś i dlatego tak ukazują ale może tak być, że ten mężczyzna Cie zna ale ty nie wiesz ,że żywi do Ciebie uczucia.Jak nie to się dowiesz bo pokazuje mi sie odwzajemnione uczucie przy nim.W każdym razie przy Tobie widzę karty stabilizacji rodzinnej.Nie bedziesz samotna

Będzie mi miło jak odpowiesz Dominika 12.05.1988 Czy będę miała męża i rodzine?