Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytam z kart

Polecane posty

Gość gość w nocy
Karolina, 29.09.97 - czy poprawią się relacje i czy będzie coś z Krzysztofem, 05.07.68?

Gość gość
Olga 22 3 1982 co mi zycie przyniesie?

Gość gość
Niech ostatni raz Pani powrozy :-) prosimy... Super Pani opisuje wszystko. Jestem zadowolona naprawdę :-) mimo że Pani jest początkująca.

Gość gość tarot 7667
Dziękuję za miłe słowa, no dobrze jeszcze na te 2 pytania odpowiem. XXXXX Karolina, z Krzysztofem to raczej nic nie będzie. Możesz widzieć w nim dobrą partię, ale on nie wykazuje zainteresowania. Tak w ogóle patrząc na numerologię to bardzo prawdopodobne, że Krzysztof jest po rozwodzie (albo w trakcie), w każdym razie duże prawdopodobieństwo że to go w życiu spotka. Z daty urodzenia widać u niego wszystkie trzy liczby rozwodowe. XXXXX Olga, karty pokazują, że czujesz na sobie dużą presję, przytłacza Cię sytuacja. Masz konflikty z ludźmi ze swojego otoczenia. Martwisz się o finanse. Błądzisz, szukasz szczęścia a dostajesz iluzję i nie bardzo wiesz, co dalej. Ale to co nadchodzi i karta wynikowa zapowiadają poprawę sytuacji. To co nadchodzi to poprawa finansów i karta wynikowa wskazuje, że weźmiesz życie w swoje ręce. Jeśli zastanawiasz się nad wyjazdem, to dobry pomysł.

Gość gość
Agnieszka 10.06.1990 Czy to naprawdę koniec znajomości Krzysztof 11.07.1979

Gość gość
Bardzo panią proszę

Gość gość
To ja MonO pisałam do Pani 21 08 87 Prosząc o te Wrozby.. Ostatnio w układzie pojawiła się jutra Słońce.. Czyli jest jednak jakieś swiatelko.. Czy można określić ze On Kocha? Albo ma obsesję na moim punkcie? Buziaki. Niech Pani zostanie :-)

Gość gość
Witam ponownie ;-) może jednak jeszcze Pani powrozy i odpowie na parę pytań.

Gość gość tarot 7667
Agnieszka, prawdopodobnie koniec. Krzysztof skupiony jest na życiu zawodowym. Poza tym jakby nie do końca wasze cele i wartości się pokrywają. XXXXX MonO nie wałkujmy już tego tematu, karty pokazały co miały do powiedzenia. Słońce daje szansę, że relacje między wami będą pozytywne. Ale też pamiętajmy, że On jest zachowawczy i nie będzie wywracał wam życia do góry nogami. ;)

Gość gość
Dziękuję bardzo za odpowiedz. MonO.. Również wydaje Mi się ze inny Kolega Mojego partnera myśli o Mnie.. Jest z poza mojej miejscowości. Niski. Ciemne włosy. Dwoje dzieci. Rozkręca swój sklep. Kiedyś był tak uprzejmy i wysyłał życzenia na Dzień Kobiet. Teraz kontakt się urwał. Raz mnie widział w obecności partnera i naszych rodzin. Trochę stareszt ode mnie. Co On czuje? Czy podobamoże się mu?

Gość gość
Dobry Wieczór :-( Pięknie idzcxytujesz karty. Jak na dłoni... widać wszystko. Jestem pod wrażeniem brakuje Mi Cię :'( może mozna z Tobą prywatnie popisać, bądź udzoelisz się jeszcze na forum?

Gość gość tarot 7667
bazienka, czasu z kart nie potrafię określać. Karty pokazują, że na brak mężczyzn nie narzekasz, z tym że oni są chętni na zabawę a nie zakładanie rodziny. W kartach pokazujesz się jako pełna obaw i rozterek, po części na tle finansowym. Powinnaś trochę uporządkować swoje życie i ogólne nastawienie. Docelowy mężczyzna może się okazać znajomym kogoś z Twojej rodziny, ale nie szukaj go na siłę.

Gość gość
Wróć wrozko :-)

Gość gość
Można jeszcze zadać pytanie????

Gość gość
Hop

Gość gość
Nie ma nikogo ??