Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytam z kart

Polecane posty

Gość Czytam z kart
Prosiłam żeby mnie nie wprowadzać w błąd

Gość gość
czy dobrze wybrałam kierunki studiów ?ratownictwo i psychodietetyka?Kobieta S 24051979

Gość gość
Witam serdecznie.. Tu MonO. 21 08 87.Co czuje do Mnie Grzechu? :-) Czy będzie chciał odnowić kontakt?

Gość czytam z kart belzebuba
Powroze wam z waszych piersi gdyz z nivh mozna duzo wyczytac.Zapewniam 100 procentowa sprawdzalnosc zapraszam

Gość Czytam z kart
GRzechu ma cie w dupie debilu bo jestes spasiona i ulana.nie wroze wam przyszlosci .wiesz o czym ja mowie?

Gość gość
Proszę się nie podszywac

Gość Czytam z kart
Do studentki .zle wybralas.powinnas wybrac weterynarie.widze to wszystko w kartach..zaraz..widze..ryj szympansa.czyli wszystko sie zgadza.WETERYNARIA

Gość Czytam z kart
10:20 podaj imie i date a powiem ci kim jestes.wroze rownie skutecznie .posiadam lysa kule.pozdrawiam

Gość gość
Witam wrozko. Kiedy będziesz odpowiadać na pytania?

Gość Czytam z kart
10:25 skarbeńku podaj imie i date

Gość gość
Jak będzie wyglądać moja sytuacja zawodowa w najbliższym czasie. Ewa 04/08/1984

Gość Czytam z kart
Ewuniu bedziesz bardzo dobrze zarabiac .bedziesz miala stalych klientow i staly cennik.bedziesz przyjmowac w malej kawalerce.

Gość Czytam z kart Autorka
Witam.Nie było mnie tu od wczoraj.Widzę, że ktoś ma niezły ubaw moim i waszym kosztem.Postaram się odpowiadać powoli na pytania.Pozdrawiam.

Gość Czytam z kart Autorka
Kobieta S : Z kart wynika, że będziesz lub jesteś osobą spełnioną zawodowo.Widzę jednak jakąś zmiane sporą jeżeli chodzi o prace lub sposób zarobkowy.Niestety będzie to na Twoją niekorzyść bo pokazujesz mi się przy tej zmianie zaniepokojona lub zmartwiona?ciężko mi to jest opisać,lecz wiem że nie będzie to łatwy okres zawodowy.To pokazuje się nie w najbliższym czasie ale może być za kilka miesiecy.Na koniec karty pokazują pozałatwianie wszystkich spraw dlatego uważam , że wyjdziesz z tego małego problemu który Cię czeka.Tylko nie poddawaj się od razu bo naprawdę widać na końcu że będzie dobrze.

Gość gość tarot 7667
Imodlmod Jeśli chodzi o nawiązywanie nowych relacji czy jakiekolwiek nowe inicjatywy to do jesieni się wstrzymaj, jako że jesteś w 9 roku numerologicznym. To czas na żegnanie starego, nie zaczynanie nowego. Masz liczby zagranicy w portrecie numerologicznym, może warto pomyśleć o wyjeździe. Jeśli chodzi o Twoje pytanie... Pewien mężczyzna miał i chyba nadal ma na Ciebie duży wpływ. Zostałaś zraniona w przeszłości, pokazuje się rozczarowanie, ból, zły stan emocjonalny. Żeby poprawić swoją sytuację musisz odciąć się od przeszłości. Na Twojej drodze pojawi się mężczyzna, pewny siebie, czasem arogancki, być może poznasz go dzięki kobiecie (o podbnym charakterze). Jednak uważaj, bo to na pewno nie to czego szukasz. Na razie w dziedzinie uczuć przestój, karta zastoju i obawy przed zmianami. Ogólnie czy będziesz miała męża i rodzinę? Karty odpowiadają, że tak, ale trzeba zacząć od zera, po czasie gdy sięgnęło się dna.

Gość gość
Proszę o wróżbe Jadwiga numerologiczna 11 czy w najbliższym miesiącu zmienię pracę oraz czy poprawią sie finanse Dziękuję

Gość gość
Daniel. 09.1977 czy kupię dom w tym roku

Gość gośćS
15.36 Dziękuję bardzo.;-)

Gość gość
Monika 24.07.1992 kiedy wyjdę za mąż ? Kiedy zajde w ciążę ?

Gość gość
Monika 24.07.1992 kiedy wyjdę za mąż i kiedy zajde w ciążę ?

Gość gość tarot 7667
do: gość dziś Grzechu raczej nie będzie chciał odnowić kontaktu, bo nie czuje się przy Tobie komfortowo. Nawet jeśli mu się podobasz i mu imponujesz, to Ci tego nie pokaże. Myśli sobie, że nie jest z Twojej ligi.

Gość gośćS
JESZCZE DOPYTAM Czy to znaczy że ja zrezygnuję z tego ratownictwa czy jednak skończę ten kierunek?

Gość gość tarot 7667
do: gość dziś W tym roku ciężko pracujesz i ogólnie dobrze Ci się powodzi w finansach, ale zaczynasz kombinować i szukać czegoś na boku. Jest szansa na znalezienie nowej pracy, tylko trzeba w to włożyć trochę wysiłku. Może to być też związane ze zmianą miejsca.

Gość gość tarot 7667
do: Daniel Karty mówią, że nie.

Gość gość
TU MonO. Odpisała Pani, że Grzechu nie czuje się przy mnie komfortow.. ale dlaczego skoro Mu się podobam? 210887 Pozdrawiam..

Gość gość tarot 7667
do: MonO Bo uważa, że nie jest dla Ciebie wystarczająco dobry. Możesz tego nie dostrzegać, bo on stwarza pozory że jest inaczej, ale sam czuje że przy bliższym poznaniu go odrzucisz. Może ma niskie poczucie wartości i jego ego jest zagrożone. Pozdrawiam.

gość tarot 7667 dziś Jesteś niesamowita. Aż mi słów braknie, jak perfekcyjnie mnie odczytałaś. Dziękuję!

Gość gość
Dalej można prosić wróżbę? Co mnie czeka w życiu uczuciowym? Czy sie ożenię? Wojtek 23 06 1982