Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytam z kart

Polecane posty

Gość gość tarot 7667
Bernadetta Zależy Ci i będziesz podejmować akcje, żeby dzieci mieć, ale jednoznacznie nie widzę odpowiedzi . Co do partnera nie wiem dokładnie, odwrócony cesarz zazwyczaj daje odpowiedź pozytywną ale skoro pytanie było o dziecko w najbliższym czasie, to może oznaczać jakieś problemy np. z płodnością ze strony partnera, druga wyciągnięta karta dała odpowiedź negatywną. MonO Chodziło o złamane serce jest partnerki (3 Mieczy w pozycji co czuje jego partnerka w stosunku do niego). On raczej nie zaszaleje, bo pamiętam że w rozkładach zawsze pokazywała się karta Papieża, więc z jednej strony postrzega Cię poważnie, ale też ma moralne rozterki. Między wami może się ułożyć, na to pytanie wyszła karta Słońca, więc bardzo pozytywna, pokazuje szczęście, choć niekoniecznie związek.

Gość gość
Jadwiga numerologiczna 11 czy kupię mieszkanie jeszcze w tym roku

Gość gość
Hej, tu Ula 06.03.1984, bardzo dziękuję za wrozbe! Czy mogłabym jeszcze zapytać o swoje zdrowie?

Gość gość
Podnoszę, bo kafe się tnie.

Gość gość
Witam Tu MonO. Rozumiem ze nie koniecznie związek. . No ja też jestem zajęta. Chyba, ze relacja w ukryciu.I po za tym On ma swoją. Czym spowodowane są te Jego rozterki? Niezdecydowanie, czy brakiem czasu, bądź obawa przed tym ze się wydaje? 210887 Tak czulam ze nie zaszaleje:-(

Gość gość
jestem sama, czy jest jakakolwiek szansa na związek? jestem na portalu randkowym ale bezskutecznie... Dorota 11.10.87

Gość gość
A kiedy zmienie stan cywilny, Bernadetta, 06.03.1988

Gość gość tarot 7667
Ula, na zdrowie nie stawiam. Bernadetta, czasu nie umiem odczytywać z kart.

Gość gość tarot 7667
Jadwiga, jest to mało realne. MonO, on próbuje się odciąć emocjonalnie od waszej relacji, jakie są konkretne powody to nie wiem. Może nie chce stracić tego, co ma.

Gość gość tarot 7667
Dorota, jest szansa, nadejdzie (za parę miesięcy) pozytywny dla Ciebie czas i możesz rozpocząć jakiś związek. Na razie to wygląda tak, że biernie się przyglądasz, mimo że chcesz związku to samej nie jest Ci wcale źle, przez to czasem się sama wycofujesz. Możesz poznać kogoś ciekawego, zwłaszcza jeśli zdecydujesz się na wyjazd.

Gość MonO ty ruro
MonO idz już stąd i nie zawracaj dupy.trujesz i dowalasz pytanie za pytaniem.Nie dopytuj tylko weź sie za swoją rodzine którą masz i nie leć na dwa fronty.Brzydze się Tobą.Rozwalasz czyjś związek i na dodatek swojego faceta oszukujesz.Śmierdzisz skurwieniem.

Gość gość
7.10.94. Kobieta. Czy w tym roku wejdę w związek?

Gość gość
A życie zawodowe jest szansa na szybką zmianę pracy ? Bernadetta

Gość gość
Sylwia 30.05.1984 czy poprawi sie moja sytuacja finansowa ?

Gość gość
gość tarot 7667 wczoraj Dorota, jest szansa, nadejdzie (za parę miesięcy) pozytywny dla Ciebie czas i możesz rozpocząć jakiś związek. Na razie to wygląda tak, że biernie się przyglądasz, mimo że chcesz związku to samej nie jest Ci wcale źle, przez to czasem się sama wycofujesz. Możesz poznać kogoś ciekawego, zwłaszcza jeśli zdecydujesz się na wyjazd. x Dziękuję,a z Michałem (04/05/87) już nie ma szans na powrót?

Gość gość tarot 7667
Dorota, między wami się popsuło i odcięłaś się od niego uczuciowo, mimo to wciąż wracasz do niego myślami, ale nie widzę powrotu. Lepiej nie robić sobie nadziei, bo to blokuje Cię na nową relację. XXXXX 7.10.94. Kobieta, w tym roku nie wejdziesz. Boisz się zmian, rozpamiętujesz dawne rozczarowania. W najbliższym czasie pokazują się jakieś konfliktowe sytuacje. XXXX Bernadetta, jest szansa. Karty pokazują tu duże wsparcie w tej kwestii od Twojego partnera, z kolei są w Twoim otoczeniu osoby nieprzychylne, które Ci nie będą ułatwiać.

Gość gość
Kinga 15.05.1984 Co mnie czeka w przyszłości? Praca zawodowa i życie uczuciowe? Z góry dziękuję. Pozdrawiam

Gość gość
gość tarot 7667 - sorry pogubiłam się, Ty jesteś autorką tematu czy zupełnie kimś innym. Nie wiem czy dopiero się uczysz i czy te wróżby brać z przymróżeniem oka, ponieważ zawsze wszystko przeżywam?

Gość gość
7.10.94. Kobieta, w tym roku nie wejdziesz. Boisz się zmian, rozpamiętujesz dawne rozczarowania. W najbliższym czasie pokazują się jakieś konfliktowe sytuacje. XXX To prawda. Ale czy w ogóle w tej sferze są możliwe zmiany?

Gość gość tarot 7667
Sylwia, poprawi się. Może Ci pomóc przyjaciel, z którym się długo znasz (z przeszłości). Pojawi się nowa możliwość. W Twojej postawie As monet, a w wyniku As buław, więc działaj bo perspektywy na poprawę są. XXXXX 7.10.94. Kobieta, są możliwe. Pokazała się karta Sprawiedliwości, daje odpowiedź twierdzącą, jeśli będziesz pracować nad swoją postawą, zaczniesz dostrzegać pozytywy i dawać innym szanse to tym samym otworzysz sobie możliwości. Od października wejdziesz w siódmy rok numerologiczny, to dobry czas na rozwój wewnętrzny, duchowy, komtemplację. Nienajlepszy czas na wchodzenie w związki, skup się wtedy na lepszym poznaniu siebie i swoich potrzeb, to zaprocentuje w przyszłości. XXXXX Kinga, w życiu uczuciowym jesteś spełniona. Karty sugerują pojawienie się dziecka. Staraj się unikać konfliktów. W najbliższym czasie będziesz mogła liczyć na pomoc finansową. Ogólnie karty są dobre. XXXXX gość dziś Nie założyłam tego tematu, obserwowałam go z ciekawości. Autorka pomijała pytania i teraz w ogóle przestała się udzielać, więc pomyślałam że ja powróżę. Podobnie jak autorka nie jestem profesjonalistką, ale interesuję się tarotem i ezoteryką. Traktuj wróżby jak ogólne wskazówki i wyciągaj z nich rady, nie gwarantuję 100% sprawdzalności. Cieszę się, kiedy ludzie potwierdzają moje słowa, ale nie zawsze wszystko się musi sprawdzać.

Gość gość
Joanna 4.12 1968 i Robert 9.12 1969 czy będziemy razem ,bardzo mi zależny na tej relacji .

Gość gość
nie trzeba widziec przyszłosc by wiedziec co czeka zwłaszcza jak sie jest z Bogiem Nie znajdzie ludzkość uspokojenia, dopokąd się nie zwróci z ufnością do miłosierdzia mojego. Ja sam bronić ich będę w godzinę śmierci, jako swej chwały, i chociażby grzechy dusz czarne były jak noc, kiedy grzesznik zwraca się do miłosierdzia mojego, oddaje mi największą chwałę i jest zaszczytem męki mojej. Kiedy dusza wysławia moją dobroć, wtenczas szatan drży przed nią i ucieka na samo dno piekła.

Gość gość
i jeszcze to to sa słowa jezusa do faustyny kowalskiej Kto ufa miłosierdziu mojemu, nie zginie, bo wszystkie sprawy jego moimi są, a nieprzyjaciele rozbiją się u stóp podnóżka mojego. czyli kto jest blisko Boga ten niczym nie musi sie przejmować nawet jak straci prace to Jezus znajdzie mu lepsza

Gość gość
Joanna 4.12 1968 i Robert 9.12 1969 czy będziemy razem ,bardzo mi zależny na tej relacji to zalezy od Boga a nie demonów a jezeli wierzysz kartom a nie bogu to cie moze dopuscic ze ten robercik bedzie stanie damskim bokserem

Gość gość
:-) MonO 21 08 87 Chyba więcej pytać nie będę o Tego faceta:-( Jeśli niema nawet cienia światełka ze się odezwie, to trzeba dać spokój.. Chociaż szkoda uczucia. Czy z obecnym partnerem będą w ciąży? Jak coś, to kiedy to nastąpi? Czy nie będzie problemów? Wiem że ostatnio Pani odpowiadała na to pytanie. . Ale czy mogeneralnie poprosić o więcej informacji? Z góry dziękuję :-) Pozdrawiam..

Gość gość
Ostatnie pytanie. Jak pokazuje się dla mnie listopad w tym roku, czy w tym miesiącu ktoś dla mnie ważny z przeszłości będzie chciał nawiązać ze mną kontakt? Kobieta 7.10.94

Gość gość
Ona Maj75 co mówią o mnie karty w lipcu

Gość gość
Payrycja 02 11 80 czy bede miec drugie dziecko

Gość gość tarot 7667
Joanna i Robert, na pytanie tak/nie karty odpowiedziały twierdząco, że będziecie razem, tylko jakby trzeba postawić na swoim, wziąć sprawy w swoje ręce. A z rozkładu widać, że to Tobie zależy, kochasz go. On z kolei widzi koniec tej relacji, czuje się przytłoczony. W pozycji co stoi między wami (przeszkoda) pokazuje się prawdopodobnie dziecko któregoś z was, może boi się o przyszły spadek. XXXXX MonO problemów nie widać, możesz zajść w ciążę. Nie umiem określać czasu w tarocie. XXXXX Kobieta 7.10.94 na listopad pokazuje się nowa perspektywa finansowa i będziesz tym zajęta, ale pokazuje się też Koło Fortuny więc różne rzeczy mogą się zdarzyć. Możesz być zauroczona (choć niekoniecznie tę myśl do siebie dopuścisz), w Twoim otoczeniu pojawi się ktoś o spontanicznym charakterze, przebojowym i trochę niedojrzałym, ale nie wiem czy to osoba którą znasz z przeszłości. XXXXX Ona maj 75, na lipiec ognista relacja, niekoniecznie związek ale duża chemia i przyciąganie. Ogólne powodzenie. XXXXX Patrycja, karty odpowiedziały twierdząco. Pokazał się Mag, więc masz możliwości na drugie dziecko. Hm ale kwestiach uczuciowych chyba nie najlepiej Ci się wiedzie i ktoś może Cię oszukiwać i zranić, choć starasz się tego nie widzieć. A jesteś osobą dobroduszną i wrażliwą (2 z dnia i miesiąca, z drogi życia mistrzowska 22), zasługujesz na coś lepszego.

Gość gość tarot 7667
Nie będę już odpowiadać na pytania. Pozdrawiam