Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzieci jednak wykańczają

Polecane posty

Gość gość
Za to na babcie dzieci działają jak lekarstwo i nie wykańczają. Dlatego należy częściej podrzucać babciom wnuki , nie raz w tygodniu na 72 godziny tylko codziennie, najlepsze działanie terapeutyczne , to w weekendy.

Gość gość
tak jest, najpierw napieprzyć ich a później niech stare głupie babki sie z nimi użerają

Gość gość
żałuję że urodziłam drugie. z jednym było super , cicho , mieszkanko ogarnięte. A tak jak nie jedno to drugie. po co mi to było. szwagierka tak mi poradziła bo sama w tym gownie nie chciała pływać. niech ja szlak

Gość gość
21:55 haha boże kobieto co ty wygadujesz. Po co ci ten porządek w domu jeszcze ie zdążysz nasprzątać w życiu, ciesz sie ze masz dzieci to prawdziwe szczescie i cud. Zmień podejście do życia i do dzieci i oczekiwania bo przy dwójce małych dzieci ie będziesz miała w domu jak w szklance!

Gość gość
Autorko, chyba nie przeczytałas polecanego artykułu. Dla matek dwójki wiadomosci są dobre.

Gość gość
21:55 Urodziłaś dziecko bo szwagierka ci poradziła ? Myślałam, że takie decyzje podejmuje się z własnego serca.

Gość gość
Kurczę z takim kultem sprzątania to pierwszy raz mam do czynienia na kafe.

Gość gość
Nie wiem jak wy, ale ja nie odpoczywam, jak mam bałagan, czy brudno.

Gość gość
07:27 Nie kochana to nie jest tak. Tu na kafe są po prostu skrajności tylko wyodrębniane, że albo ktoś jest syfiarzem albo pedantem i dla was nie ma nic pośrodku, a prawda przynajmniej u mnie jest taka, że jak sie chociaż troche nie dziobnie tego sprzątania na co dzień to wtedy burdel sie robi jak po wybuchu wojny i jak wtedy ktoś niespodziewanie zajrzy do domu to rozgląda się dookoła i jest zszokowany i zapada taka niezręczna cisza. Tu nie chodzi nawet o żaden pedantyzm tylko o to, żeby przesadnie wielkiej obory nie było jakby ktoś zajrzał. Przy dziecku (a nawet i bez niego) bałagan generuje się codziennie, a więc jak ktoś z nim walczy tylko raz tygodniu to ja nie uwierze, że to wizualnie sie nadaje do pokazania przynajmniej w tym minimalnym stopniu przyzwoitości. Mózg robi psikusa czytając to bo jak ktoś pisze w ogóle cokolwiek o sprzątaniu to nasuwa się z automatu skojarzenie pedant, podczas gdy o sprzątaniu może pisać ktoś kto w rodzinie uchodzi za syfiarza.