Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży mając okres?

Polecane posty

Gość gość

Uprawialiśmy z chłopakiem seks w okolicach owulacji, nie potrafię określić czy były to dni niepłodne czy płodne stąd ta niepewność, parę dni później zaczęłam się kiepsko czuć, długo miałam podniesioną temperaturę, byłam ospała, jednak okres przyszedł, co prawda zawsze jest nieregularny ale tym razem w 24 dniu cyklu co nigdy się nie zdażyło, był też bardziej skąpy niż zawsze dlatego obawiamy się że mogło to być plamienie implantacyjne o którym czytaliśmy , czy po tak wczesnych objawach można bać się o ciążę? Dodam że teraz przyszedł kolejny okres, pomiędzy t Tym a pierwszym czułam się już w miarę dobrze i ten jest obfity, jednak strasznie się boję i chyba popadam już w lekką paranoję, czy jest możliwe że jestem w ciąży? Bo podobno zdążają się przypadki okresu w ciąży.

Gość gość
Mało prawdopodobne, ale tak teoretycznie do 3 okresów możesz mieć

Gość gość
Zrób test to się dowiesz.

Gość gość
Nie ma okresu w ciąży. Mam właśnie podobna sytuacje teraz. Jeżeli mimo wszystko bolalo Cię tak jak zwykle na okres i miałaś sporo krwi przez chociaż pierwsze 2 dni (choć zależy od organizmu) i skrzepy to nie było plamienie implantacujne ponieważ w czasie niego nie ma boli, skrzepów i dużej ilości krwi

Gość gość
Skrzepy były i bolało, dziękuję uspokoiłaś mnie

Gość gość
Spokojnie, najgorzej jest właśnie naczytac się różnych rzeczy na internecie. Miałam tez takie objawy przed okresem i dostałam po 25 dniach owulacji, wszystko mnie tak samo bolalo, mam już 4 dzień a jutro będzie 5 wiec norma u mnie. Pewnie stres zadziałał. A mniej obfity mogło Co się wydawać bo kiedy zwracasz na to 100% uwagę to wszystko wydaje się inne. Sama miałam urojenia a seksu nie było w tym miesiącu ;p