Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ellaone

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem kompletnie załamana może ktoś pomoże mi rozwiać wątpliwości? A więc z soboty na nd uprawiałam seks mógł to być pierwszy dzień płodny , seks w gumce . Partner po stosunku z wtryskiem wyciągnął członka Ale gumka została w środku. Szybko się zorientowalismy że gumki nie ma . Włożyłam palec do pochwy i poczułam że mam ja w środku Ale nie była super głęboko ulokowana więc delikatnie ja wyciągnęłam gumka była cała i wypełniona nasieniem. Szybko umylam się dokładnie dość gorąca woda starałam się wypłykać jakby miało coś zostać. Po 30 h od tego stosunku wzięłam tabletkę elllaone I zastanawiam się czy jest duże ryzyko wpadki . Może ktoś się wypowiedzieć moze któraś z Was miała podobnie

Gość gość
A co dalo umycie gorąca woda? Po co to piszesz?

Gość gość
Hej, jeśli mówisz, że prezerwatywa była cała i przyjęłaś tabletkę po, to na 100 % oczywiście ciąży wykluczyć nie można ale na spokojnie, odczekaj kilka dni, tak około 10 od ewentualnego zapłodnienia i zrób test, najlepiej z porannego siusiu. Też dla pewności możesz udać się do ginekologa. W tą gorącą wodę to ja nie wierzę, z prezerwatyw też zrezygnowaliśmy jak raz nam pękła, na szczęście nie byłam w ciąży, ale więcej nie chcę takiego stresu. Mój ginekolog doradził mi tabletki belara, stosuję je już prawie rok. Trochę miałam obawy na początku, że będę zapominać albo źle je tolerować. Jednak nie zauważyłam, żadnych skutków ubocznych, a i miesiączki już nie są bolesne, z czym miałam problem. Może też pomyśl o antykoncepcji jak już będziesz pewna, że nie ma ciąży?

Gość gość
Znowu natretna reklama belary! Hormony to hormony, niezaleznienod nazwy i maja negatywny wplyw. U mnie teoretycznie zero objawow, tylko ja odstawilam nagle poczulam sie psychicznie duzo lepiej, lacznie z utrata kg(niewielr przytylam na tabaletkach, za to jest zbaczny spadek). Niestety, mnie ellaona nie pomogla. Wzielam niecale 48h, bo nie bylo nie bylo latwo zalatwic recepte. I jestem w ciazy. Chce usunac. Do Autorki, zaznacz w kalendarzu, obserwuj okres(u mnie byl, ale taki 1dniowy) i zrob test. Teraz nie masz co panikowac. Jak zobaczysz w kreski, to masz jeszcze troche czasu by zdecydowac.

Gość gość
A już działasz żeby usunąć ciążę? Nam się wydaje że za dużo paniki nasialismy z partnerem. Gumka była praktycznie przy samym wyjściu do pochwy i to były sekundy po tym jak on doszedl I wyciągnął . No obym się nie myliła I będzie ok.

Gość gość
Hey. Okres przyszedł z jednodniowym opóźnieniem i taki sam jak zwykle . Test ciążowy po 2 tyg od stosunku wyszedł negatywnie . Myślę że jest ok