Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość

Polecane posty

Gość gość

Cześć, muszę bo się udusze. Muszę przyznać inne opinie bo sama nie wiem co myśleć. Jestem po ślubie 6 lat, ogólna katastrofa ale na rozwód nie mam co liczyć bo dzieci i cały czas mi grozi, że się zabije ( raz już próbował) Od strony męża jest jeden facet ( mąż jakieś tam dalekiej kuzynki) i tu zaczynają się schody. Ogólnie nie mój typ, ale serce mówi inaczej. Jemu też się nie układa za dobrze, ale stanowczo lepiej niż mi. Często rozmawiamy ze sobą i raz na dwa tygodnie spotykamy się na sex. Brzmi to źle, oboje nie mamy tego w domu. Nawet nie mam wyrzutów i to mnie boli najbardziej , tylko kolejny dowód na to, że nie kocham męża. Powoli czuje jak się w nim zakoch*je a to miał być tylko czysty układ bo jakby nie patrzeć jesteśmy rodziną. I tu zaczyna się moje pytanie bo nie wiem czy sobie coś ubzduralam czy może tak jest. Często ze sobą rozmawiamy, w dniu jego ślubu zadzwonił do mnie porozmawiać, czy już jestem gotowa, że on się stresuję itp (przecież jest tyle innych osób, ma rodzeństwo do którego mógł zadzwonić np) na poprawinach mówił, że ma na mnie ochotę, przytulal mnie i to nie mnie dziwi jego dzień, jego ślub a on myśli o mnie. Często dzwonimy do siebie porozmawiać tak o. Po seksie chwilę leżymy przytulni, całuję mnie tak delikatnie aż mam dreszcze. Ja wiem, że nie będziemy razem i to wszystko jest źle (proszę bez zbędnych komentarzy) ale wydaje mi się, że te wszystkie gesty mogą świadczyć o tym, że myśli o mnie. Kobiety mam rację czy wymyślam?

Gość gość
Współczuję

Gość gość
a czemu mąż chce sie zabić? ile ma lat?

Gość gość
33, twierdzi że beze mnie nie umie żyć. Problem w tym, że ja nie potrafię z nim. Co to za związek jak się nie kocha drugiej osoby

Gość gość
Kolejne małżeństwo z rozsądku _?

Gość gość
Śmieszna jesteś, komukolwiek byś dała na boku to będziesz miała dreszcze :-)

Gość gość
Jeśli serce mówi ci ze ten mąż kuzynki to to to sproboj... Szkoda stracić lata życia a później żałować.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on naprawdę mysli o tobie, co czuje, czy będziecie ze sobą w przyszłości, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl