Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mądry Tata

Mam genialny sposób na wychowanie dzieci!

Polecane posty

Gość Mądry Tata

Niektórzy rodzice którzy chcą należycie wychować dziecko dają im klapsy itp. Każdy mądry człowiek wie że tylko tak można wychować wartościową osobę. Ja jednak jestem zbyt leniwy by samemu wymierzać karę mojemu potomstwu. Mam 4 synów i opracowałem skuteczną metodę karania. Kiedyś by złapać któregoś z moich ancymonów strasznie byłem zmęczony bieganiem z kablem po całym domu. Kiedy już dorwałem urwisa dostawał dodatkowe manto za ucieczkę i próby migania się od odpowiedzialności. Mój sposób jest następujący: jak któryś coś przeskrobie nasyłam na niego jego braci opłacanych przeze mnie pizzą lub pozołdami. Im lepiej wykonana robota daję im premię w postaci puszki coca-coli na głowę. Przez dobrze wykonaną robotę rozumiem porządny wpierdziel którymi go raczą. Na zmianę gdy jeden coś spartoli nasyłam resztę bandy. Nie dość że nie muszę się przęmeczać to jeszcze jest niezły ubaw podczas oglądania ,,egzekucji". Pewnego razu jeden smarkacz wlazł na drzewo podczas ucieczki a jego oprawcy ruszyli w pogoń za nim. Lali go niemiłosiernie na tym drzewie, wyglądało to tak zabawnie że nie mogłem wytrzymać ze śmiechu, a jak złamała się gałąz na której byli wszyscy czterej i spadli na ziemię omal nie udusiłem się piwem ze śmiechu. Mój system w którym karę dostaję sie za byle pierdołę działa idealnie i tak ma być. Dzieci mają do mnie szacunek i są posłuszne ponadto wykonują za mnie pracę w domu którą nie chce mi się robić. Jeśli macie 3 i większą ilość dzieci polecam wypróbować. Nie pożałujecie.

Gość gość
Ale śmieszne, boki zrywać:O

Gość Mądry Tata
Zazdrościsz mojej metody.

Gość gość
Wejdź z nimi pod autobus. Tak będzie taniej.

Gość Mądry Tata
Nie jestem psychopatą

Gość gość
Bo ty jesteś psychotatą.

Gość gość
Tak, bardzo zazdroszczę trolu.

Gość Mądry Tata
Niby czemu?

Gość gość
21:31 Mądry tata! Tak trzymać ja mam syna juz 16letnigo ale sam mu czasem zasadze petarde w łeb jak podskakuje (niestety nie mam psów do poscigu:) ) trzymam krotko za ryj bo nie potrafie juz patrzyc na te mlodociane kalectwa ktore doopy porzadnie nie potrafią sobie podetrzec. Mlodziez ogolnie to zyciowe jakies koniowaly,zero w nich zycia i energii,takie typowe wymoczki rurkowe.To dziewczyny mają juz wiecej męskich cech niz ci pseudo faceci..

Gość Mądry Tata
21:43 Jak śmiesz nazywać mnie tym mitologicznym stworzeniem!

Gość gość
21:46 hahaha:):):)

Gość gość
Tia....

Gość XYZ

Hopa

Gość Madramama

Poczekaj gdy przypadkiem którys przedobrzy z ciosem i będzie nieszczęscie którego nie będzie można ukryć przed światem. Np. złamanie, pobyt w szpitalu. W najlepszym razie gdy już chłopaki podrosną sprawią tobie łomot. Czego ci życzę.