Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdobyc dojrzalego mezczyzne po przejsciach?

Polecane posty

Gość gość

Przyjazniym sie od dwoch lat. Ogolnie jest towarzyskim facetem, czesto zartuje wsrod znajomych itd. Jednak z drugiej strony ciezko sie do niego zblizyc. Po pewnym czasie naszej znajomosci w pewnym stopniu mi sie to udalo, jednak widac, ze on nie potrafi sie tak calkiem otworzyc, moze zaufac na sto procent. Jest kilka lat po rozwodzie, zona nie byla mu wierna, pozniej starali sie tworzyc zwiazek ze wzgledu na synow, jednak, gdy dorosli rozstali sie. Zalezy mi na nim. Podobamy sie sobie, kilka razy sie przytulilismy. Lubi mnie zaczepiac, czasem zartuje ze mna. Na powazne tematy tez fajnie sie nam rozmawia. Tylko po pierwsze trudno mu mowic o uczuciach, relacjach a po drugie niby kilka razy pokazal, ze chce byc blisko, ale mam wrazenie, ze czasem sie tak jakby cofa a pozniej znow zbliza do mnie. Jak mu pokazac, ze traktuje go powaznie, ze mi zalezy? Jak z nim rozmawiac?

Gość gość
moze z nim pogadaj powiedz to co tutaj napisalas ze chcesz aby byl blizej itd

Gość gość
Dojrzec a potem ujrzec,to co najwazniejsze...

Gość KatoM
Ja jestem w podobnej sytuacji bo właśnie przechodzę rozwód. Z jednej strony potrzebuje teraz bliskości kobiety i wsparcie z drugiej nie wiem czy umiałbym się otworzyć i zaufać. Chyba lepiej jest na trochę zostać samemu i uwolnić się od toksycznej relacji którym było moje małżeństwo i poukładać sobie wszystko w głowie. Jeśli na prawdę zależy Ci na nim porozmawiaj z nim o tym, nie bój się że zrobisz z siebie idiotkę. Jak facet zobaczy że komuś na nim zależy i to tak na serio sam też się zaangażuje.

Gość gość
Wg mnie powinnaś dużo z nim rozmawiać, zapewniać, że Ci zależy. W końcu się otworzy, zaufa, bo w głębi na pewno potrzebuje kogoś bliskiego sercu.

Gość gość
Najpierw sex.

Gość gość
facet powinien sie cieszyc ze komus na nim zalezy daj mu czas rozmawiaj powinno pomoc

Gość gość
najwazniejsze to zeby na niego nie naciskac... Skoro tak sie zachowuje to oznacza , ze nie jest pewien czego chce..a mezczyzna powinien byc pewny na 100 % . Ja bym sie na Twoim miejscu na nic nie nastawiala tylko byla jego kolezanka , pozostala w tej relacji jakiej jestem i zobaczyla jak sie sprawy rozwinal .

Gość gość
daj mu czas, ale bądź blisko i pokaż, ze mozna na ciebie liczyć

Gość gość
Tak jak ktoś napisał nie zmuszaj go do niczego ale bądź :-)

Gość gość
Jesteś pewnie dużo młodsza?

Gość gość
dokladnie pisze zeby nie naciskac ani sie nie angazowac, poniewaz sama mialam taki przypadek ... Byl w trakcie rozwodu , w separacji a jednak wrocil do zony...cale szczescie trzymalam dystans i nie angazowalam.

Gość Kornelia1157
No ja tylko zastanawiam się jaki jest w łóżku, nie ma co ale to jest ważne. Jak mu sprzęt szwankuje to daj mu iqman. Fajny środek dobrze działa i poprawia system hormonalny w jego organizmie. Mój teraz kontroluje finisz i jest pewniejszy siebie.

Gość gość
autorko, popieram rady powyzej - nie naciskaj, ale zbliz sie na stopie kolezenskiej. czesciej z nim / przy nim badz, doprowadzaj do spotkan, duzo rozmow, spedzajcie razem czas.

Gość gość
Jestem mlodsza o 17 lat. Tylko tez bym chciala wiedziec na pewno jaki jest jego stosunek do mnie a nie chcialabym pytac prosto z mostu. Wiem, ze mnie lubi, ale czy cos wiecej to juz nie mam pojecia. Ale dzieki, tak zrobie z tym byciem blisko, rozmowami i tak dalej.

Gość gość
a ja mysle ze mu zalezy, tylko zwyczajnie sie boi i nie umie moze do konca zaufac wbrew pozorom faceci tez maja uczucia imozna ich zranic zapewne dlatego tak sie zachwowuje

Gość gość
1)To nie sprawa "po przejściach" go wstrzymuje przed krokiem do przodu tylko różnica (duza) wieku. 2) gdyby mu zalezalo już dawno by ci to jasno pokazał.