Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On miał gdzieś moje urodziny

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj były moje 24 urodziny,pierwsze od kiedy jestem w związku z tym chłopakiem. A on nie kupił mi żadnego prezentu. Nie mówię o jakimś drogim czy coś ale o najzwyklejszym bukiecie kwiatków z biedronki za 20 zł czy czekoladkach,a on zlozyl mi tylko życzenia mówiąc wszystkiego najlepszego. Na dodatek myślałam że wieczorem się jakoś spotkamy i chociaż spędzimy ten czas razem a on mi powiedział że umówil się z kolegami już kilka dni wcześniej i nie może tego odwołać. Kiedy mu powiedziałam, że jest mi przykro powiedział że przesadzam bo jego mam na codzień a z kolegami raz na jakiś czas się musi spotkać. To raz na czas znaczy co tydzień bo tak się widują. Mam go dosyć. Rozstanie narazie chyba nie wchodzi w grę bo jestem w ciąży i chciałabym spróbować z nim wytrzymać żeby dziecko miało ojca.

Gość gość
Pierwsze urodziny w związku, chłopak i już ciąża? Trochę zła kolejność... Nie szanuje Ciebie, nawet jeśli nie kupił Ci nic, to czas powinien z Tobą spędzić, szczególnie gdy powiedziałas, że Ci przykro.

Gość gość
nie warto

Gość gość
Ma Cie w d...e, nie zależy mu, a Ty szybka jesteś, już w ciąży...no gratuluje małego rozumku.

Gość gość
Tak,pierwsze urodziny w związku, jesteśmy razem od sierpnia i już 5 miesiąc ciąży. Czasami tak się zdarza

Gość gość
chciałaś go złapac na dziecko to masz teraz , siedz i płacz, sama sobie jestes winna,

Gość gość
A macie jakieś plany na przyszlosc,slub? jak zareagowal na wiesc o ciazy? Mieszkacie razem?

Gość gość
Nikt nikogo nie chciał złapać. Zwyczajna wpadka mimo że zawsze używalismy prezerwatyw i nigdy nie zdarzył się wypadek żeby Cos pękło czy się zsunelo.

Gość gość
Hahaha dobrze ci krowo :D

Gość gość
22:04 Z ciąży się cieszył i to o wiele bardziej niż ja. Mieszkamy razem, a ślub planujemy

Gość gość
Ja chciałam usunąć ale mi nie pozwolił.

Gość gość
Już dałaś dupy w tak młodym wieku :(