Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy spokojny cichy facet może sie podobać

Polecane posty

Gość gość

Jeśli ładny? Bo nie wiem niby sie kobietom podobam ale czy to tylko za wygląd czy coś więcej.. nie wiem

Gość marawstala
Moze...

Gość gość
Ja tam jestem brzydki

Gość gość
Nie może

Gość gość
Co masz na myśli? Bo na męża owszem, ale męża tzw. ,,dobrego" (Burka) a nie kochanka :-)

Gość gość
czy może podobać? jak jest przystojny to może.

Gość gość
Jak najbardziej tak. Jak pieprzyc bez sensu to lepiej byc cicho, a spokojnego zawsze mozna rozruszac, przynajmniej w pewnych sytuacjach :)

Gość gość
Tak. Ja bym chciala takiego spokojnego ladnego faceta. Sama taka jestem ale wiele facetow odpuszcza bo tworze dystans, bywam czasem aspoleczna..

Gość gość
Jestem tez cichy, mimo, ze spod znaku skorpiona. Bylyeby tylko ta ktosia nie byla antyspoleczna wobec mnie. Tez jestem tak jakby, w koncu nie ma, znajomych ani tej jedynej.

Gość gość
Skad jestes autorze?

Gość gość
Z Warszawy i co ciekawe też jestem skorpionem tak jak kolega

Gość gość
Nie liczy sie tylko urodzenie w znaku skorpiona ale i ascendent.

Gość gość
Ja jestem z wagi okolice wroclawia jestem zamknieta w sobie niemal aspoleczna momentami ale przewaznie jak jestem w grupi I wsrod obcych. W stosunku do blizszych mi znajomych zachowuje sie normalnie raczej

Gość gość
Mam słabość do wag.

Gość gość
Zodiakalna panna, jak kazdy normalny czlowiek-czasem aspoleczna

Gość gość
Głupcy tu wyjeżdżają z tymi zodiakami, a odpowiedź jest jedna: tak, pod warunkiem że ma wygląd co najmniej 8/10. Jeśli ma 9/10 to może wymamrotać jedno zdanie na dzień a i tak będzie się wszystkim podobał.

Gość gość
22:51 Jamam wyglad tak 7/10 podobam sie 10-kilkanascie lat mlodszym, cos w tym musi byc. A cichy jak nikt, zawsze najcichszy.

Gość Maryyyś
A w jakim wieku jesteście "skorpioniska"? ;) Oczywiście, że może się podobac cichy i spokojny, byle nie mruk. Wymamrotanie jednego zdania to troche mało. No chyba, że niesłychanie mądre to zdanie ;) A jak się czujecie w mniejszym gronie? I też waga, jak koleżanka wyżej.

Gość gość
jestem ładna, spokojna oraz mierna ale wierna

Gość gość
Zaś pommpek,a idz stąd

Gość buahhhaaahahaha
Może. Miałem gościa na studiach który był najbardziej zamkniętym facetem jakiego osobiście zdarzyło mi się znać. Niemal całkowicie wycofany, wiecznie milczący, sprawiający wrażenie że ma wszystko w d/u/p/i/e. Jednocześnie był facetem wyjątkowo przystojnym, z tych którym kobiety dają 9,5/10. Obserwowanie stosunku dziewczyn do niego to była świetna szkoła psychologiczna, która pozwoliła mi ostatecznie rozwiać wątpliwości co do tego co dla kobiet się liczy :D KAŻDY przeciętny facet (nie mówiąc o brzydalach) z jego charakterem z miejsca zostałby uznany za nieciekawego mruka i po prostu przestałby być zauważany. Tymczasem dziewczyny nigdy z niego nie zrezygnowały, ciągle próbowały go zagadywać, do niego dotrzeć, dla nich nie był mrukiem, dla nich był "tajemniczy" "z problemami" które chętnie pomogłyby mu rozwiązać (pewnie najlepiej w łóżku :D ). Fajnie było patrzeć na imprezach (na które wyciągaliśmy go niemal siłą) jak co i raz dryfowały w jego kierunku lochy (zwłaszcza te co go nie znały) usiłując nawiązać kontakt, mimo że on siedział sobie w milczeniu w kącie, popijając i mając wszystko gdzieś :D No ale wszystkie srogo się zawiodły, po 2 latach gość zniknął, jak się potem wieść rozniosła, odnalazł się w psychiatryku ze schizofrenią :D

Gość gość
Ja jestem tala dziewczyna atrakcyjna i aspoleczna, gdzies w grupie faceci nie zagadujs do mnie, choc ogolnir nie narzekam na zainteresowanie. Ale.przebicie maja te glosne dziewczyny ja gdzies nikne w tlumie.. Choc tak jednoznacznie powiedxiec nie mozna roznie to bywa..faceci z.ktorumi spotyjalam sie niektorzy rowniez postrzegali mnie jako ta tajemnicza bo ich to krecilo , niektorzu wprost robili mi wyrzuty ze nic nie mowie, badz bardziej pewna siebie, czemu jestes taka niesmiala, jeden facet powiedxial mi ze mam slaba psyche z taka satysfakcja bo on nie.

Gość gość
ja wole spokojniejsze kobiety, tamto ze slaba psycha to chamstwo totale, zalezy... jak jestes mloda 20 lat to jeszcze jest czas sie osmielic neico

Gość gość
ja też słyszałam, że mam być pewna siebie, choć wygląd mu się podobał i ciągle go komplementował ogólnie duzo przykrych rzeczy mi powiedział, że mam problemy z psychiką itp ale nie przeszkadzało mu się przespać z dziewczyną, którą obgadywał że jest brzydka, bo ona była bardzo chętna, otwarta, przede wszystkim łatwa, kręciła z paroma naraz a naprawdę urodą nie grzeszyła faceci chcą kobiet ekstrawertyczek, bo z nimi jest więcej zabawy a czy one mają jakieś sumienie i zasady to już mniej wazne...

Gość gość
faceci chcą kobiet ekstrawertyczek, bo z nimi jest więcej zabawy a czy one mają jakieś sumienie i zasady to już mniej wazne... - niektorzy tak, niektorzy nie

Gość gość
I nie wiem dokładnie o co mu chodziło z tą pewnoscią siebie, jak to się ma objawiać? Mam uważać się za cud i traktować facetów jakby doznawali wielkiej łaski, ze zechcę na nich spojrzeć? Mam nosić seksi ubrania, szpilki? Mam sama ich podrywać? Mam byc gadułą? Nic z tych rzeczy nie leży w mojej naturze. Może tu ktoś sie wypowie, co miałby znaczyć taki tekst?