Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydkie Polki

Polecane posty

Gość gość

Idę sobie Floriańską w Krakowie i patrzę na dziewczyny. A tu jedna brzydsza od drugiej. Co się stało? Mamy podobno piękne kobiety a tu naokoło tyle paszczurów. Nie to że są brzedkie ale są po prostu odrażające; grube, nieproporcjonalne sylwetki, krótkie nogi i do tego krzywe i te ryje straszne! Nos jak hak kata, wystające kałmuckie kości policzkowe i ta paskudna okrągła głowa....i nie piszcie mi że mężczyźni też są tacy bo dobrze o tym wiem. Ta Polska wiejska rasa jakaś taka zdegenerowana jest. A na zachodzie tyle pięknych ludzi.

Gość gość
No i jeszcze te krzywe zęby. Rosną im te kły jakieś a nie zęby. Jedna nawet miała ubytki i zeza do tego. No dajże spokój!

Gość gość
Mieszkam na zachodzie, to bym polemizowala. Roznie ejst, ale te krotkie nogi i krzywe to prawda, w calej Europie. Moze to jakies problemy z jedzeniem? W Polsce zwykli ludzie maja brzydkie zeby bo kasy nie maja.

Gość am_Dyzio
to nie są prawdziwe Polki, większość napływowa pochodzenia żydowskiego i tatarskiego , bzykali się we własnym sosie i tak wyglądają , nie wyglądają na Polki , czarne włosy, czarne oczy , w wieku 50 lat będzie brzydsza od BabaYaga a zmarszczek będzie 300 nawet na vaginie , niech spadają na bambus liście pompować !

Gość gość
Takie czasy, dlatego Polki wciągają spermioche

Gość gość
Moja mama byla prawdziwa Polka i mial czarne wlosy, babcia tez, a ja mam blond za ojcem. Nie gadaj glupot o Zydach zasrancu pisuarowy!

Gość gość
Polki uwazaja sie za super piekne; Tak naprwde mnie osobiscie razi tona makijazu , nawet gdy ida do sklepu tylko, te sztuczne rzesy itp. Babki po 50 tce sa otyle.

Gość gość
POLKI NIE DOŚĆ ZE BRZYDKIE TO I GŁUPIE DZIDY I NAWET IM NIE WTYD

Gość Autor jest mega chory
A CZY WY KUR)WA SPOJRZELIŚCIE KIEDYŚ W LUSTRO?!!! łącznie z autorem, skoro uwazacie ze wszyscy w PL są brzydcy (znaczna większość) TO JACY WY JESTEŚCIE?!!! ŁADNI? jako wyjątki kur)wa? Pokazany jest tutaj brak samokrytyki. Jak jednemu z drugim jeszcze ten zaje)bisty "ZACHÓD" w spranym łbie świta, to co tu jeszcze robi? Wypier)dalajcie, won, na ten wasz zachód i nie piszcie na polskojęzycznych forach. Poza tym, jakim trzeba byc KURE)WSKO upośledzonym, żeby obarczać winą kogoś za jego brzydote?!! :D To sie w głowie nie mieści. Brak logiki i w ogole brak mózgu.