Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Śmiechłam! Riposta z kafe do kur, które szczycą się dwoma etatami w domu i pracy

Polecane posty

Gość gość
A ja lubię ciągle coś robić. Mam dzieci, dom i pracę, dodatkowo udzielam się mocno w organizacji pozarządowej. Mam swój ogródek i chodzę na fitness 2x w tygodniu. Tylko, że ja nie jestem służącą swojej rodziny. Każdy ma jakieś obowiązki w domu. Nie lubię leżeć i odpoczywać, tracić czas na seriale i TV. Nie bawi mnie to. No to teraz możecie się ze mnie śmiać :-D

Gość Ja z 9 22
A ja kocham lezec i odpoczywac. Jest takie przyslowie, ze robota lubi glupich... :D

Gość gość
Jak trzeba mieć zryty beret żeby pisać takie bzdury. Nudzi się niemiłosiernie autorce skoro wykminia co dla kogo lepsze i szydzi z tych, którzy wybrali inaczej. Zajmij się dziewucho swoim życiem a nie szukaniem konfliktu bo przecież twoje argumenty to jedyne racjonalne podejście. ŻAL takich osób.

Gość gość
gość dziś Z nudów jej się pod kopułką gotuje. Leżenie i odpoczywanie jednak nie poprawia zdolności intelektualnych, a wręcz przeciwnie.

Gość gość
gość dziś Są tacy co się śmieją z takich jak ty. Uzależniona od męża służąca, jedyne co potrafi to zajmowanie się domem, czyli to co każdy może robić. Cały jej świat to latanie na mopie, gary i odpoczynek. Czyli cofanie się w rozwoju. Po co w ogóle takie osoby kończą szkoły i marnują pieniądze podatników. Wystarczyłoby nauczyć je czytać i pisać i wykonywać najprostsze działania matematyczne - czyli 3 klasy podstawówki.

Gość gość
autorka ma racje! a baby głupie, ze się daly wciagnac w ten oboz.

Gość gość
"gość wczoraj gość dziś Widzisz, ciało było tutaj tylko jednym z wymienionych powodów. I mylisz się, sądząc, że jest to powód najważniejszy. Tak samo mogłabym ci napisać, że dla Ciebie bożkiem jest zaspokajanie własnych zwierzęcych popędów, bo najważniejsze jest dla ciebie rozmnożenie się / twoje dziecko smiech.gif" x Znowu ty, piertolnęta antynatalistko? :D Jaka ty jesteś żałosna to brak słów... :D I skoncz z tym "egoizmem", bo całe życie człowieka jest egoistyczne, jak nie potrafisz się z tym pogodzic to twój problem. Z ta swoją śmieszną krucjatą przeciw-rozmnażaniu na forum macierzynskim jesteś tak kuriozalna i zabawna jak np. katol na forum dla ateistów, albo socjalista na forum kapitalistów :D

Gość gość
gość dziś Chrześcijanie na wyprawach krzyżowych też według Ciebie byli zabawni? A wychowawca w więzieniu czy w ośrodku dla uzależnionych? Rozumiem, że lekarz pośród chorych również cię bawi?

Gość gość
gość dziś Dyskusja jest ciekawsza i o wiele bardziej wartosciowa, gdy dykutują osoby o odmiennych poglądach. Wajemne poklepywanie się po plecach i przytakiwanie raczej ciężko nazwać dyskusją. W każdym razie fajnie, że przyznajesz, że ludzie robią dzieci z pobudek czysto egoistycznych.

Gość gość
Ależ ty nie jesteś żadnym mesjaszem jak sobie uroiłaś, tylko pseudo-filozofką :D Która próbuje na siłe "uszczęśliwić" innych, kompletnie nie rozumiejąc tego, że każdy wyznaje inną filozofię i ma do tego prawo. Mentalnością nie różnisz się niczym od mohera, który chce każdego ustawiać pod swoją modłę. Jesteś odwrotną wersją takiej "madki-polki". Jedno i drugie zacietrzewione.

Gość gość
gość dziś A ty kim jesteś, żeby mnie oceniać i pouczać?

Gość gość
To ty pierwsza próbujesz oceniać innych, przypomnę. I bezsensownie nazywasz "egoistami", aby poczuć się lepiej, tylko dlatego, że sama nie zamierzasz mieć dzieci. Naturalny egoizm jest czymś zupełnie normalnym (i niezbędnym), przypisywanie temu negatywnej wartości to już jakiś śmieszny skrajny pseudo-pacyfizm, który mało ma wspólnego z racjonalnym podejściem.