Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej obrzydliwa rzecz jaka przytrafiła mi się podczas sexu to:

Polecane posty

Gość gość

Jw

Gość gość
Nie uprawiamy ,,sexu''.

Gość Marlena1157
Myślę, że mój facet ostatnio troszkę podupada w tych sprawach. Może to wina braku testosteronu. To jest najgorsze, że nie chce mu stanąć. Nie wiem co robić skacze jak głupia i nic. Zaczyna od jutra brać iqman mam nadzieję, ze mu pomoże. Widziałam sporo pozytywnych komentarzy o tym środku.

Gość gość
dziewczyna popuściła na mnie kupę. Seks był po imprezie ona trochę wypiła (ja też). Nie zrobiła tego specjalnie ale w trakcie obsrała się i mnie dość mocno.

Gość gość
Jeśli to było w trakcie orgazmu to po prostu zesrała się ze szczęścia :D

Gość gość
seks z pijaną starą i brzydką prostytutką uliczną za flaszkę alkoholu ... ale miałem ochotę na taką odjechaną przygodę i seks w bramie śmierdzącej moczem i kotami. Oczywiście w prezerwatywie.

Gość gość
zdradziłam męża ale nie mogłam pozwolić na to aby mnie zostawił. Mąż postanowił mnie ukarać. Kazał wejść nago do wanny, stanął przede mną i nasikał mi na twarz. Powiedział, że upokorzył mnie tak za karę.

Gość gość
Podczas anala osrane łożko :/

Gość gość
To było dawno, jakieś 15 lat temu. Byłem wtedy w ostatniej klasie liceum i spotykałem się z koleżanką z równoległej klasy, nie byliśmy jeszcze parą, tylko spotykaliśmy się na sam seks, oficjalnie parą zostaliśmy dopiero na studiach. Tak więc tuż przed maturami kumpel zorganizował u siebie na chacie imprezkę, gdy już była noc i mieliśmy trochę w czubie, wymknęliśmy się na szybki numerek do pobliskiego parku. Ona oparła się o ławkę i podciągnęła spódnicę, a ja brałem ją od tyłu, w pewnym momencie naszła mnie ochotą na zmianę dziurki, lubiliśmy eksperymentować i już wcześniej robiliśmy to analnie 2 razy, więc pośliniłem jej kakao i naparłem fiutkiem na "oczko", wszedł gładko, po chwili bzykania zaczęło coś walić gownem, ale nie zwracałem uwagi tylko rżnąłem aż do spustu. Po wszystkim okazało się że załadowałem ją w tyłek gdy była przed wypróżnieniem i sterczącym fiutem mieszałem jej w tyłku tak, że ta kupa zaczęła wypływać i się rozmazywać za zewnątrz, całe jej pośladki, mój fiut, moje podbrzusze, dół mojej podkoszulki i dłonie (bo miętoliłem jej pośladki) były umazane w jej gownie. Momentalnie złapało nas na rzyganie, rzygaliśmy i się wycieraliśmy chusteczkami higienicznymi. Po tej akcji ona ze wstydu mnie długo unikała.

Gość gość
Facet poprosił mnie żebym mu wylizala tyłek. Niby był czysty ale mnie aż skrecalo jak sobie myslalam co mu tamtędy wychodzilo. W dodatku jak zaczęłam delikatnie językiem go pięścic a lezal na plecach to rozkraczyl nogi i zaczął wykonywać takie ruchy jak ja, kobieta podczas seksu albo minetki. Było to odrazajace. Przerwalam i zaproponowalam seks. Na drugi dzień z nim zerwalam ale do dziś mnie telepie jak wspomnę. :/

Gość gość
Rimming, jak pupa jest umyta to jest ok. Ja lubie być tam lizany, ale higiena przy tym to podstawa.

Gość gość
chciałem zrobić to z owieczką. Już rozpiąłem rozporek i wyjąłem a drugą ręką uniosłem jej ogonek ... ale opamiętałem się i do tego nie doszło

Gość gość
"To jest najgorsze, że nie chce mu stanąć. Nie wiem co robić skacze jak głupia i nic." Szczerze mówiąc jakby przede mną jakaś skakała jak głupia to nawet jakby była piękna i naga to mogło by c ciężko ;D A portal randkowy to DateZone Polska: http://datezone-pl.pl