Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona12

Czy to są zaburzenia hormonalne?

Polecane posty

Gość Zaniepokojona12

Witam. 17 dnia cyklu kochałam się z chłopakiem w zabezpieczeniu był to dzień po dniach płodnych on nie doszedł we mnie. Następny stosunek odbył się tydzień po dniach płodnych bez zabezpieczenia i bez wytrysku we mnie był to 24 dzień cyklu i dwa dni przed okresem również odbył się stosunek bez zabezpieczenia i bez wytrysku we mnie. Cykle mam 28- 30 dni i bardzo nie pokoi mnie to że ten okres trwał 11 dni. Normalnie mam 5-7 dni wraz z plamieniami. Teraz okres miałam 7 dni i 4 dni plamien odczuwałam duży ból w 1 i 2 dniu miesiączki ale teraz postanowiłam zażyć pyralginę i ból przechodził totalnie. Miałam dni płodne bo obserwuję swój cykl według rodzaju śluzu. Dzisiaj jest 33 dzień a okresu nadal nie ma. Martwię się co może być przyczyną. Dodam że pracuje ciężko na nockach jeden dzień w tygodniu od rana do rana. Odczuwalam delikatny ból sutków , a potem piersi z boku. Teraz 2 dzień bolą mnie jajniki raz jeden raz drugi. Wczoraj po południu zrobiłam test i wyszedł negatywnie. Chyba miesiąc po stosunku powinien dawać wiarygodny wynik. Naczytałam się na różnych forach że mogło to być poronienie. Jakim cudem gdy miałam dni nieplodne i stosunek był bez wytrysku. Pomożecie? Bardzo się boję :(

Gość gość
Powtórz test jeżeli wyjdzie negatywnie zbadaj prolaktynę.Przy podwyższonej często bolą piersi i może wydłużyć się cykl.

Gość Zaniepokojona12
Czy powodem tego wszystkiego mogło być zażycie pyralginy? Nigdy wcześniej jej nie jadłam :/