Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najokropniejsi adoratorzy jakich mialyscie

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny na pewno kazda z was choć raz miala takiego natreta. Opiszecie? Raczej chodzi mi o irytujace lub zabawne zachowanie niz przejawy agresji, bo wowczas to juz nie natretny niegrozny adorarot tylko meski bokser i psychol. Ja zacznę

Gość gość
no to zacznij...

Gość gość
zaczynaj

Gość gość
-Koles, ktory za mną latal mial 30 lat (ja wówczas jakies 23). Dziwil mnie jego nadmiar czasu wolnego, okazalo się, że nie ma pracy! Co wiecej przy mnie dzwonił do niego ktos z propozycją pracy a on stawial warunki i kręcił nosem. Brał kasę od mamy :O porażka - tez starszy ode mnie o kilka lat, poznalam go niedawno, dosc szybko stwierdzilam, ze nie chcę być nawet jego koleżanką, poniewaz ma nudny charakter, nie ma zainteresowań i wrażliwości. W dodatku z jego wypowiedzi wnioskuję że bylby w stanie bić dziecko a może i kobietę. Jest prostakiem pomimo wykształcenia wyzszego. Najobrzydliwsze bylo, gdy poszlismy na plażę (mieszkamy w nadmorskeih miejscowości) i on sciagnal buty :O typ ktory laduje w siebie tyle sterydow co zelu we wlosy, wyglada na lalusia a stopy mial jak menel. Jakies zolte piety, myslalam że zwymiotuje.

Gość gość
Ja to bym mogla wymieniać tak cały dzień, to może podam takiego, którego lepiej żebyście unikały. Andrzej L. Interesował się mna jeszcze podczas studiów, pozniej raz poszlismy na "randkę". Poszlismy na zwykla kawe za 6zl. To, że za mnie nie zapłacił świadczyło tylko o tym, ze brak mu kultury jednak to, że za siebie płacił moniakami (20,50 groszkowami) zazenowalo mnie totalnie. Kelner patrzył z niedowierzaniem, ja paliłam się ze wstydu, a Andrzej nawet się nie zorientował jaką zrobił wioche. Wielokrotnie probowal sie ze mna później umówić jednak go olewalam lub dawalam dyskretnie znać, że jest beznadziejny. Nie docierało, musiałam go zablokowac.

Gość gość
Może to nie był mój adorator... ale w przypływie emocji po pijaku docisnął mnie do ściany, chwycił całą dłonią za twarz i kurwa kazał oddychać :D Pomyślałam WTF??? co to niby miało być? jak ktoś wie, to chętnie posłucham wyjaśnienia sytuacji :P ...prawie mi wtedy palec do oka wsadził... xd

Gość gość
Dla mnie obrzydliwy był tylko jeden - gdy go odtracilam to zaczął się spotykac z jakas grubaska monstrualnych rozmiarow :O :O :O

Gość gość
Na pierwszej (i ostatniej rzecz jasna) randce sikal w krzakach!

Gość gość
Byl nizszy ode mnie,a na portalu wpisał 180 ten oszust mial na imię Paweł

Gość gość
To ile masz wzrostu? Jak bardzo Cię oszukał? :D

Gość gość
Ja mam 167cm a ten pryszczaty knypek i oszust był jeszcze nizszy ode mnie!

Gość gość
namolny zboczeniec psychopata, ma inne chetne ale przykleił sie do mnie trującym glutem, który jak tylko oderwę to on znowu przykleja się. Wg innych jest uroczy opiekuńczy i ciepły, typowy psychopata, który wybiera ofiary i próbuje je zniszczyć, ale trafił na taka, która jego zniszczy a raczej on sam siebie.

Gość gość
gość dziś Mój też, no ale co z tego? zazdrościsz, że jako facet ma udogodnienie w tej kwestii? :P Sama, jak muszę, to pójdę w krzaki, nic w tym złego.

Gość gość
10:26 i poszlabys na siku na pierwszej randce?

Gość gość
10:43 Jakbym czuła potrzebę, a nie byłoby innego miejsca, to tak, poszłabym. A co, mam udawać, że kobiety nie sikają i nie srają? Normalna sprawa, jak się chce, to się idzie.

Gość gość
Jak to czytam to wnioskuje że jestem ideałem. Skąd takich wieśniaków bierzecie ;)

Gość gość
mojego poznalam na imprezie, zaczal obgadywac wszystkie kobiety ze to dziwki a ja jestem wyjatkowa, nie dawal mi dojsc do slowa, probowal wymusic seks, wpychal jezyk do gardla, typowy gwalciciel, zastraszyl mnie, ucieklam.

Gość gość
Ja za to sie spotkalem z dziewczyna z czatu byla brzydka i wielka jak słoń. Teraz tylko z realnymi się spotykam.

Gość gość
Psycholog, 27 lat, ja 30. Poznany na protalu umówiliśmy się na spacer w parku pomiędzy naszymi miejscowościami, od razu chciał się całować, potem proponował seks, oczywiście na portalu pisał, że szuka kogoś na stałe. Potem jak siedzieliśmy na ławce, mówił do mnie - patrz jak na mnie działasz - mial plamę na spodniach w wiadomo jakim miejscu. Nie dałam się dotknąć, po 15 minutach uciekłam pod byle pretekstem. Po napisałam mu, że nic z tego, on mocno praktykujący katolik (zaczął opowiadać, że chętnie pojedzie do mnie - , ale na noc nie, bo nie można bez ślubu, oczywiście ja go nawet nie zapraszałam) ja po rozwodzie. No to zaczął wypisywać że błaga chociaż o seks. Że mnie pragnie, pisze kochanie itp. Zablokowałam go, ale niesmak pozostał.

Gość gość
Że błaga o seks? Hahha faceci są żałośni.

Gość gośćbb
Facet dla seksu , jest zdolny do wszystkiego haha Miałam takiego jednego kiedyś lovelasa . Spotykałam się z jego kolegą a on , na wszystkie możliwe sposoby , próbował nas rozdzielić.... Chodził za nami do dyskoteki , wydzwaniał do moich rodziców np. o północy w sobotę (wiadomo , że byliśmy z moim na disco) czemu mnie jeszcze w domu nie ma , jak mnie pilnują itp. Opowiadał mojemu chłopakowi jakieś dziwne historie na mój temat.... Raz przyjechał do mnie i powiedział , że jak się z nim nie prześpię to da do internetu jakiś filmik , niby ze mną w roli głównej , oczywiście nic takiego nie mógł mieć ale miałam stracha wtedy bo mógł coś spreparować.... Psychopata :-\ Nikomu nie życzę takiego "adoratora" :-(

Gość gość
Do mnie taki jeden ciągle pisze durne smsy, pajac lat 34 a nie umie zdobywac kobiety, nie wie, ze inaczej sie podrywa a nie jak w gimnazjum na smsy, :O