Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idę na ślub cywilny do bliskiej koleżanki. Co jej dać w prezencie?

Polecane posty

Gość gość

Dostałam zawiadomienie o ślubie mojej bliskiej koleżanki. Wybieram się oczywiście na ten ślub i teraz zastanawiam się, co moglabym dać jej w prezencie. Macie jakieś pomysły?

Gość gość
Czy voucher do restauracji to dobry pomysł?

Gość gość
zawiadomienie to nie to samo co zaproszenie, czyli jesteś tylko w usc ale na przyjęciu juz nie, daj piękne kwiaty i kartkę z życzeniami, wystarczy

Gość gość
Chciałabym jednak coś od siebie jeszcze im podarować. Kartka i kwiaty z pewnością, ale chciałabym jeszcze dać im jakiś drobiazg.

Gość gość
jak znasz gust kolezanki albo jak ma urządzone mieszkanie, to możesz kupić ładną ramkę na zdjęcie, albo 2 filiżanki eleganckie

Gość gość
Myślę, że dobrym wyborem byłby bon do np ikei, almi decor, czy jakiegoś innego sklepu. Koleżanka kupi to co jej się spodoba i nie będziesz się zastanawiała czy nie wyrzuciła tej ramki czy innego drobiazgu bo np nie pasuje jej do wystroju.

Gość gość
Super pomysł ;) Warto było tu spytać ;) Jeszcze jakieś pomysły?

Gość gość
ja nie uważam dawania bonów za dobry pomysł, to takie zamarkowane dawanie małej kwoty pieniędzy, której w gotówce by nie wypadało dać... a czasem ktoś nie lubi danego sklepu, poza tym nie wszyscy mieszkaja w dużych miastach gdzie jest ikea. ja dostałam kiedyś bon do apartu i kupowałam na siłę, bo akurat nic fajnego nie mieliw cenie bonu, albo trzeba by dopłacic. te bony są celowo tak skonstruowane, ze trzeba zawsze dopłacić bo nie wydają reszty.

Gość gość
bony to super omysł? ja tam nie lubię, jak mi ktoś coś narzuca... dostałam bon do pewnego sklepu, wybrałam rzeczy, a potem przy kasie się okazało, że akurat te rzeczy nie sa realizowane za pomocą bonu, bo bon jest tylko na najnowszą-czyt, najdroższa kolekcję

Gość gość
wyrzuciła tej ramki czy innego drobiazgu bo np nie pasuje jej do wystroju. xx dlatego pisałam - jak znasz wystrój i gust kolezanki!!!

Gość gość
voucher do restauracji byłby ok, byle nie w wakacje, we walentynki czy rocznice slubu, bo moga miec inny pomysł na spedzenie tego dnia

Gość gość
Jeśli jest bardzo ważną osobą w twoim życiu, to warto zastanowić się nad czymś, co umożliwi jej dobry start. Bony na zakupy są idealnym pomysłem w tej sytuacji, bo Panna Młoda sama sobie wybierze sobie prezent. Dobrze zajrzeć na stronę porównywarki finansowej i wybrać korzystną ofertę pożyczkową, jeśli brakuje pieniędzy na prezent: https://confronter.pl/sl/szybkie-pozyczki