Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zalamana8989

fraxipiryna, acard, encorton w ciąży. ktos taki zestaw ma?

Polecane posty

Gość zalamana8989

Witam, po ostatnim poronieniu i stwierdzeniu podwyzszonych przeciwciałprzeciwjądrowych ANA (najpierw mialam 1:1280, potem wzrosło do 1:5280, potem troche spadło 1:640) i stwierdzeniu dodatnich APA 1:10 dostałam encorton 5 mh do 12 tygodnia ciąży oraz przez całą ciąże mam brać zastrzyki fraxipiryne 04 i acard chyba d 32 tygodnia ciąży. Zastrzyki są straszne bo czasami wychodzą mi krwiaki przy złym wbiciu no i szczypią i troche bolą. Ale moje pytanie brzmi czy ktoras z Was miała taki asortyment? Ja starsznie się boje przy takim asortymencie porodu, że się wykrwiawie. No bo jednak te leki rozrzedzają krew. Czy któraś z Was miała poród na tych lekach przeprowadzany? Mogą być jakieś przez to komplikacje? Strasznie się boję, wolałabym być w ciąży bez tych leków. Teraz też się zastanawiam, jaki szpital wogole by wybrać żeby Ci lekarze dobrze poród przeprowadzili przy tych lekach, żeby nie trafić na jakiś konowołów. Teraz chodze naraize prywatnie do lekarza bo rywatnie nie mam jakos zaufania po ostatniej ciazy na NFZ. Do tego jeszcze biore luteine ale to taka małą dawke dał mi lekarz pod język bardziej chyba profilaktycznie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować