Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena46

Masażer do ciała projektor turmalinowy

Polecane posty

Gość LidkaMoscicka
Fajna sprawa, pomaga :) Dostałam taki od córki swego czasu i bardzo mi pomaga do tej pory, warto kupić jeśli się nad tym zastanawiasz. Zdrowiaczar.pl ma jeszcze inne fajne masażery po niższych cenach jak coś :)

Gość dorotaK4
nie używam, ale planuję zakup własnie, dzięki za namiar bo nie wiedziałam w jakm sklepie taki masażer dostanę, cena jest bardzo przystępna widzę :)

Gość Elika1
Takie masażery są w porządku, w http://zdrowiaczar.pl/ masz różne, ten wygląda ok. Czytałam, że pomaga, więc chyba warto kupić :)

Gość sara51
mam i polecam są rewelacyjne wcześniej bóle dokuczały mi bardzo często a teraz odkąd testuję maażery z zdrowiaczar.pl jest naprawdę dużo lepiej.

Gość AmeliaK
Chyba się skuszę na taki, czytałam, że korzystanie z takiego masażera przynosi dobre rezultaty. Ten o którym piszecie wygląda nieźle. Warto chyba spróbować.

Gość Lena46
Kupiłam już ten masażer, od niedawna używam. Jest prosty w użyciu, dopiero od kilku dni go mam, ale widzę już, że nie mam takich bóli np. w ramionach jak miałam wcześniej. Myslę, ze po dłuższym stosowaniu wszystko ustąpi a masażer będzie bardzo pomocny.

Gość sylwia09ooo
To na pewno będziesz zadowolona masażery z Ocean Zdrowia są naprawdę bardzo dobre pod względem jakościowym. Sama mam i używam więc spokojnie mogę polecić.

Gość anunik
Jaki ocean zdrowia o czym ty piszesz? :D co do tematu, to takie masażery pomagają i nie jest to żaden reklamowy bełkot jak w telezakupach :) sam mam coś takiego i jest naprawdę dobre w działaniu

Gość AnielaN
Ten projektor turmalinowany co jest na stronie Zdrowia Czar to dostałam kiedyś od córek, bardzo mi pomógł i do tej pory stosuje. Naprawdę ma wiele właściwości zdrowotnych. Pomaga np. na bóle ramion, mięśni, a nawet dobrze wpłynął na moje problemy z oddawaniem moczu.

Gość Elika

Cześć, ja posiadam Zdrowotny Projektor Turmalinowy Nuga Best NM-200. Też się mogę pozytywnie o tym produkcie wypowiedzieć, bo przynosi mi duze korzyści zdrowotne a posiadam go dopiero 3 miesiąc. Dzięki kompaktowej konstrukcji wygodnie jest go używać
w dowolnym czasie i dowolnym miejscu. Warto kupić moim zdaniem.