Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mogę znaleźć pożyczki za darmo albo chwilówki?

Polecane posty

Gość gość
Witam, proszę pozostawić numer telefonu na mail mateuszmstwro.pl Oddzwonię ! Proszę w mailu opisać potrzebę tak jak tutaj lub wkleić link do tego posta. Poniżej kilka informacji o mojej skromnej osobie. Od prawie 10 lat pracuje na stanowiskach kierowniczych w sektorze finansowy - bankowym i pozabankowym. Na swoim koncie mam między innymi nadzorowanie projektami opartymi o inwestycje na rynku kapitałowym (NYSE - New York Stock Exchange)) czy uczestnictwo w aktywnej sprzedaży obligacji korporacyjnych polskich spółek. W swoim portfolio posiadam również dostęp do atrakcyjnych działek budowlanych w TOPowych lokalizacjach - Mazury, Zakopane, Warszawa,itd oraz do inwestycji w condo i apart hotele. Jestem w stałym kontakcie z inwestorami, którzy mogą udzielić finansowania, wejść do spółki czy zainwestować w Start Up. Pomagam również wszelkich rodzajach finansowania indywidualnego i firmowego,min: * kredyty gotówkowe * pożyczki gotówkowe długoterminowe (również z negatywnymi wpisami do baz i komornikiem) * pożyczki krótkoterminowe * kredyty obrotowe * kredyty inwestycyjne * kredyty/pożyczki pod zastaw nieruchomości/pojazu Mogę również skojarzyć Państwa z firmami, które pomogą w: * wszelkich ubezpieczeniach * kredytach hipotecznych Jeśli masz jakiekolwiek zapytanie w sprawie szeroko pojętego rynku finansowego proszę zostaw kontakt do siebie.

Gość gość
hmm ja to jak potrzebuje pieniędzy to korzystam z www.vivus.pl

Gość kashan
lepiej pożyczkę załatwiać godzinę dłużej ale na godziwych warunkach. w banku raiffeisen jest pożyczka na 0 proc którą można spłacać przez 2 lata. rrso tylko 2,88%