Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła_jestem

Toksyczna siostra męża, donosiciel do teściów

Polecane posty

Gość gość
Niech i ten antybiotyk kosztuje 200 zł. Jak się nie ma na podstawowe potrzeby to się dzieci nie rodzi. I tak uważam, że to prowo. Ale najgorsze jest to, że w realu pełno takich nieudolnych ciot, których jedynym osiągnięciem jest urodzenie i wyciąganie łap do wszystkich po kasę, bo one przecież dziecko wychowują.

Gość gość
macie razem ok m3500 na 3 osoby to nie jest zle, biorąc pod uwagę, ze rata niska, pewnie RnS albo MDM wiec nie piernicz, że państwo ci nie pomaga, jakbyś miała zapłacic 1200 za taki sam metraz tobyś przy swojej niegospodarności żarła tynk ze sciany

Gość gość
Dorosła kobieta chwali się bluzka na fejsie? O kurwa nie wierze.

Gość gość
13:41 Wychowawczy jest dla tych, co ich stać, nie dla was

Gość gość
Twój chłop to nieudacznik. Zarabiać tyle i nie szukać innej pracy to jest lenistwo i brak zaradności zyciowej. Ja w głupim urzędzie w pierwszej pracy zarabiałam więcej.

Gość gość
Do żłobka możesz dać swoje potomstwo pracoholiczko za dyche. Po to wymyślono wychowawczy aby matka mogła się poświęcić wychowaniu dziecka. I najtańszy żłobek w moim mieście to 900 zł. Takie realia, więc nie fantazjuj bo póki taka krytyczna sytuacja cię nie spotka możesz sobie udawać supermana. xxxxxxxxxx hahah jaka sytuacja? Macie 3500 na 3 osoby i nie potraficie się utrzymać, ja mam tyle samo i też jestem na wychowawczym i niczego nam nie brakuje a już na pewno nie wyciagam ręki ani do rodziców ani do tesciów. jesteś śmieszna i żałosna, wjak ci mało to idziesz do roboty, zarabiiasz 2 tys, wydajesz 900 na złobek i jesteś 1000 do przodu. i nie zasłaniaj się dobrem dziecka bo lepiej żeby było z dala od głupiej i leniwej matki.

Gość wściekła_jestem
do 13:37 To ciekawe co insynuujesz, mianowicie teściowie i moi rodzice mają kontakt często do siebie telefonują, raz nawet - bez naszej obecności - spotkali się na grillu na działce u mych rodziców, no i co? Jeśli mieliby zastrzeżenia było tysiąc okazji by mieli pretensje, ale nie ma ku temu podstaw, bo i niby co ma nie odpowiadać? Równie dobrze powinni jechać do pracodawców mojego męża i tam złożyć zażalenie dlaczego kupuje sobie kolejne mieszkanie, a głowie rodziny żydzi podwyżki? Także możesz sobie fantazjować. Rodzice wielokrotnie oznajmiali moim teściom, że jestem dobrą gospodynią, dobrze pielęgnuje ognisko domowe, dbam o ich wnuka i syn wraca bezstresowo do domu, z którego zawsze żona od serca zrobiła mu posiłek do pracy. Tylko żmijka stara się coś ugrać - sama nie wiem co. No i co, zatkało kakao?

Gość gość
mamy kredyt hipoteczny i jeszcze jedną pożyczkę. taka krytyczna sytuacja xx o losie jaka ty jestes tepa, trzeba było myśleć i najpierw pospłacac kredyty a potem rozkładać nogi. Krytyczna sytuacja to będzie jak twój chłop dostanie zawału z przepracowania i wyciągnie kopyta, pomyślałaś z czego będziesz życ ty i dziecko durna nieodpowiedzialna tzipo???

Gość gość
Ponawiam pytanie. W jakim celu pokazałas bluzkę za 2 dychy na fejsie? Głupota ludzka poraża. Gdybyś nie była głupia to nikt by się nie dowiedział

Gość wściekła_jestem
do 13:45 W mojej miejscowości to jak prywaciarz da kobiecie 1500-1600 netto to już jest dobrze, o jakich 2 tysiącach mówisz? Widać, że krawaciarze siedzą w tym temacie, co nie znają życia

Gość wściekła_jestem
do 13:48 Hahahaha, poczekać do menopauzy :D Kredyt mamy na 25 lat, kolejną pożyczkę na 12 lat. Nie udzielaj się.

Gość gość
haha spotkali sie na grillu żeby sie poużalać nad swoim losem, teściowa cię chwali do matki tak jakby matka nie wiedziała jaka jesteś, z tego wynika że nas kłamiesz i mieszkasz u teściowej a wówczas siostra męża ma uzasadnione pretensje. a Jak jesteś taką super panią domu co to dba o ognisko domowe, to mozesz lepić pierogi, piec ciasta i sprzedawac, znam taką co bierze wszystkie imprezy z okolicy i zarabia 700-1000 zł mcznie.

Gość gość
Dla autorki zamulanie w domu, zwykłe gotowanie i sprzątanie to "bycie panią domu" :D

Gość wściekła_jestem
do 13:48 Nie wierzę, trzeba tłumaczyć po raz kolejny tak proste rzeczy. Otóż wstawiłam zdj. swoje, męża i dziecka takie pokazujące radość życia w rodzinie. Tak się złożyło, że zarówno ja jak i dziecko mieliśmy nowe ciuszki na sobie, mąż w sumie również miał nową koszulkę - którą dostał w prezencie, nieistotne. Tematem pobocznym, który wyszedł sam z siebie była bluzka z promocji, którą wyczaiła moja koleżanka. Po prostu. Zdjęcie przecież nie było reklamą i nie miało na celu lokowania produktu. To żmijka - szpieg zrobiła z tego g..no afere.

Gość gość
Kredyt mamy na 25 lat, kolejną pożyczkę na 12 lat. Nie udzielaj się. xx a ta druga pożyczka to pewnie kredyt konsumpcyjny za potupajkę na 200 osób zwaną weselem czy na limuzynę typu bmw którą twój buhaj dojeżdza do tyrki za 2 tysie? Jesteś pusta jak bęben, jak dla mnie mogłabyś sie w ogóle nie rozmnażac, byłoby lepiej dla społeczeństwa.

Gość gość
otóż na rotawirusa sie nie da zaszczepić bo szczepów tej bakterii jest tyle , że nie da się tego ogarnąć :-) tworzą się wciąż nowe i nowe i nowe Dlatego jak ma się grypę żołądkową z danym szczepem bakterii , to już nigdy więcej się na takową nie zachoruję , ale na jej miejsce powstanie miliard nowych i nowa sraczka gotowa :-p . Uczyłyście się w szkole biologii ? antybiotyk zaś a i owszem może kosztować parę groszy , ale osłona dobra na jelita i żołądek to już koło 50 do tego inny gufniany syropek i apteka to ludzki wróg I to nie tylko za PIS za PEŁO było jeszcze gorzej wtedy najtańszy inchalator kosztował 200zł dziś można kupić za 80 z atestem . Wiem coś o tym pracuję w aptece :-) i widzę , ze te osoby co kiedyś brały leki na zeszyt dziś maja na leki dla dzieci więc ten PiS DLA rodzin z 2 i więcej dzieci na pewno zrobił więcej niż PO

Gość gość
Kredyt mamy na 25 lat, kolejną pożyczkę na 12 lat. Nie udzielaj się. xx chciałaś życie na poziomie i zgrywanie księżniczki to trzeba było zarobić a nie sie zadłuzać, teraz cie komornik na gnoju powinien wywieźć jak chłop kopnie w kalendarz z przerobienia

Gość gość
Kobieto jakby mojemu dziecku zabrakło na lek, to bym pożyczyła a potem w od razu poleciała do jakiejś pracy żeby taka sytuacja się już nigdy nie powtórzyła. Jesteś nieodpowiedzialna matka

Gość gość
Kredyt mamy na 25 lat, kolejną pożyczkę na 12 lat. xx ooo, to masz już wprawę, weź zatem trzecią pożyczkę u teściów, notarialnie, wystarczy ci honoru???

Gość gość
jakich 2 tysiącach mówisz? Widać, że krawaciarze siedzą w tym temacie, co nie znają życia xx trzeba się było uczyć, też byłabyś krawaciarą debilko

Gość wściekła_jestem
do 13:51 A skąd wiesz, że nie próbowałam dorabiać właśnie w branży kulinarnej? Przecież napisałam wyrażnie, acz jak widać niezbyt dobitnie, że podejmowałam starania o dodatkowy dochód. Jednak to jest Polska, gdzie jest bieda i ludzie rzadko kupują żywność spoza marketu. Tak i to normalne, że w trakcie luźnej imprezy towarzyskiej po lampce winka kobietom zbiera się na zwierzenia. I teściowa oznajmiła mojej matce, że nie mają do mnie absolutnie żadnych zastrzeżeń. Owszem mamy ciężko, ale wzorowo się wywiązuje z roli matki, żony, dopieszczam jej syna, który ma motywacje do życia rodzinnego. Ja wiem, że u Was to pewnie obgadywanie, wyrzygiwanie zaprzeszłych rzeczy, ale są rodziny utrzymujące kontakt na stopie grzecznościowej, mocno życzliwy. Zaskoczenie, co? Nie i nie mieszkamy u teściowej, kolejna amatorka z samozwańczego kontrwywiadu :D

Gość gość
13:53 Przepraszam bardzo czy twoja szwagierka wie jakie ciuchy posiadasz w swojej szafie czy masz 2 bluzki na krzyż? Wy wszystkie tutaj chyba jakieś frustracje życiowe wylewacie na nią. Odezwały się wszystkowiedzace i najmadrzejsze matki. Żal wam dupe ściska chyba że rodzice innym pomagają z własnej woli.

Gość gość
Ty i twój mąż jesteście niezaradnymi życiowo pasożytami. I to nie z siostrą męża jest coś nie tak tylko z Tobą. Jak można być takim nieudacznikiem żeby nie stać było na leki dla dziecka. Żerujecie na innych i tak, twój mąż jest totalnym nieudacznikiem skoro nie potrafi nawet z dwóch etatów utrzymać rodziny.

Gość wściekła_jestem
Teściowie to rodzina a nie bank albo lichwiarz żeby młodym na dorobku stawiali takie warunki. Może u was w rodzinie tak jest, że każdy garnie tylko pod siebie i kontroluje wszystko jak materialista, zatem współczuje.

Gość gość
No cóż, niemal w każdej rodzinie znajdą się jacyś nieudacznicy. Dobrze, że siostra ma rękę na pulsie i nie pozwoli ci pasożytować na swoich rodzicach. Swoją drogą, jak wam nie wstyd? nie mieć dla dziecka na leki... w głowie sie nie mieści.

Gość gość
To jest prowo: 1. Tesc niby taki bogaty, kasą z portfela sypie, a nie umie założyć konta na olx żeby sprzedac coś z domu? 2. Syn bogatych rodziców a niewykształcony i siedzi na słuchawie u prywaciarza za grosze, ściema na maxa 3. Niby na wsi pracy nie ma, max 1500-1600, to po cholerę tam siedzi, a no tak, kupiła mieszkanie 51mkw, szkoda, ze ktoś widział takie bloki na wsi gdzie nie ma pracy, już widze jaki developer sie pcha w takie zadoopie. 4, brakło na antybiotyk i zaraz pobiegła po pieniądze do tescia a on od razu wyjął wz portfela, to jest ściema, ona MIESZKA U TEŚCIÓW i nie ma żadnego mieszkania, pewnie jej za mało pokoi dlatego chce się pozbyc szwagierki.

Gość gość
tak to jest, jak niedojrzali ludzie chcą się bawić w dom. A później dziadkowie muszą nierobów utrzymywać, bo dla dziecka nie ma. Do roboty won, lenie śmierdzące!

Gość gość
W Polsce nie ma biedy, są ludzie normalni(większość) oraz niedobitki (zdecydowana mniejszość) którzy są niezaradni i najgłośniej krzyczą o biedzie. Jestescie w tej drugiej grupie. Nie ogarniam jak 2 doroslych ludzi nie jest w stanie zarobić na 1 małe dziecko tak jak trzeba. Żałosne

Gość gość
13:53 na rotawirusa sie nie da zaszczepić bo szczepów tej bakterii jest tyle xx o ja jebie!!! rotawirus to nie bakteria tylko wirus, a szczepimy nie NA tylko PRZECIWKO!!! ty chyba zamiatasz w tej aptece jak misiewicz baranico, ISTNIEJĄ 2 SZCZEPIONKI PRZECIWKO ROTAWIRUSOM sprawdź sobie w blozie o ile wiesz co to jest i potrafisz włączyć komputer ułomna ściero, MYŚLISZ ŻE LUDZIE na kafe CIE NIE ROZPOZNAJĄ PO TYM SLANGU???

Gość gość
Przypomnialo mi się powiedzenie "młodsza siostra - jedyny w domu kabel bezprzewodowy" pewnie Twój mąż niejednokrotnie miał przez nią przypał u rodziców za młodu i tak jej zostało :D