Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła_jestem

Toksyczna siostra męża, donosiciel do teściów

Polecane posty

Gość gość
gość dziś A zauważyłyście z jaką pogardą autorka pisze o bogatych :janusze biznesu, prywaciarze, lichwiarze, krawaciarze, jak mnie to wpienia jak takie ZERO obraza ludzi zaradnych i wykształconych, a jednocześnie wyciaga rece po kasę, no masakra moralna to jest... zzz osz, jacy oni zaradni, nie zes/raj się w tym mentalnym niewolnictwie. najniższa krajowa na umowie, 500 zł do koperty żeby okraść państwo na podatkach. no szczyt zaradności.

Gość gość
15:44 każdy orze jak może, a autorce nikt nie broni otworzyć pseudofiremki typy pisi fryzjer, wziąć dpołate w unnii i zwinąć interes za 2 lata

Gość gość
15:44 każdy orze jak może, a autorce nikt nie broni otworzyć pseudofiremki typy pisi fryzjer, wziąć dpołate w unnii i zwinąć interes za 2 lata

Gość gość
Dziecko powinno isc do zlobka albo wasi rodzice powinni pomoc w opiece. A ty do roboty wypierdalac w podskokach!

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość gość
inhalatory do nebulizacji po 3, 20 wow , gdzie można taki kupić z atestem , bo ja jestem zainteresowana . I kobieto mogłabyś się uspokoić bo jesteś tak ordynarna , że ciebie powinni zgłosić na Policję za rynsztok , z którego wypłynełas . i rzygasz tym na każdym możliwym wątku co myślisz że w kujawskopomorskim prawo nie sięga . Po drugie trochę kultury by wam się tu przydało :-) Przeczytałam całość i takich głupot jak tu dawno nie widziałam :-) . Chyba , że siedzi tu jakaś nawiedzona wariatka z koncernu farmaceutycznego :-) a ja wiem , że fakty są inne w USA swego czasu była afera o szczepionce na rota

Gość gość
up

Gość gość
Oj

Gość gość
Autorko jak się chce to można. Ja mieszkam w małej wiosce. Szukałam kogoś kto mi 2x mies dom posprząta. Proponowałam 18 zł za godz. I chętnych brak.