Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widzialyscie program , zamiana zon ?

Polecane posty

Gość gość

Niektorymi po tym programie to powinna sie opieka spoleczna zajac , np ta opasla swinia co karmila dzieci smieciami typu przenne buly , wyroby szynko i sero podobne , zarcie z mikro , smazone parowki i tony zelek i wyrobow czekoladopodobnych Albo tymi nawiedzonymi katolami sekciarzami co dzieci karali przysiadami lub pompkami , zal az bylo jak 4 latka miala na sile cos zjesc , plakala i za kare miala pompki robic a jej braciszek mowi , tato daj jej przysiady prosze bo pompki dla nie za ciezkie , Wolalabym te banany ze smietnika jesc z tymi freganami , niz spedzic 5 min z pojebanymi katolami

Gość gość
Sorki - pszenne , co mi odbilo ze przenne napisalam :)

Gość gość
który numer odcinka był z katolami? tamci to ta rodzina ze śląska co byli w nauce jazdy?

Gość gość
Z katolami byl drugi

Gość gość
Przecież to ustawka i nie żadne prawdziwe rodziny tylko aktorzy :D Serio nie widzicie tych ustawianych skrajności, a to gruba baba vs maniaczka sportu i zdrowego odżywiania, a to katole robiący wszystko pod linijkę vs wieczne dzieci-kwiaty bez żadnych zasad, ciekawa jestem co następne.

Gość gość
Moze i ustawka pytanie czy nie ma takich rodzin naprawde, mi sie najbardziej przykro zrobilo jak dziecko musialo zburzyc swoj domek z klockow ktory budowal pare dni bo byl dzien odkurzania to chyba bylo u tych katolikow

Gość gość
na tym ten program polega , aby szukac i konfrontowac totalne skrajnosc a czy aktorzy to nie wiem , nie znam tych "aktorow"