Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość16

Przyjemności

Polecane posty

Gość gość16

Czy ktoś miał problem, że coś czujesz do faceta, ale fizycznie nie może cie rozpalić żaden facet? Podobają mi się tez dziewczyny ale nie wyobrażam sobie związku z nimi. Ja nie wiem, co się ze mną dzieje. Mam 22 lata i próbowałam z 3 razy. Ciagle tak samo, bez zmian.. czy ktoś tak miał i doszedł to tego, dlaczego tak jest ?

Gość taka taam 1
Spróbuję pomóc. Napisz mi czy dziewczyny Ci się podobają, że możesz się w nich zakochać, mieć więź emocjonalną, czy pociągają Cię fizycznie a emocjonalnie nie bardzo?

Gość gość
Gdzie mogę się z tobą skontaktować? Może być inne miejsce?

Gość gość16
Pociągały mnie. Ciagle myśle, żeby spróbować bo nie wiem na czym stoję.. Ale nie mogę znaleźć zadnej... zakochałam się w dwóch dziewczynach i to bardzo, ale nie mogłam je mieć bo były hetero... Jak emocjonalnie? Potrafię zakochać się w jakieś ale mało kto się trafi. Wyjątkowe osoby. Przez całe swoje życie to miałam jakieś 5 dziewczyn, które bardzo mi się podobały i coś czułam. Ale niestety nie doszło do niczego. Nawet do pocałunków. Bo były hetero. Raz miałam możliwość z jedna bo była less ale tylko całowanie.. bardzo mi się spodobało to i miałam motylki bo akurat tez w niej byłam zakochana. Ale nie miała do mnie uczuc bo kochała inna Wiec w porządku. Ale dala mi możliwość chociaż wyczuć. Chce więcej aby się bardziej dowiedzieć. Jeśli dziewczyny pociągają i działa No to już mam odpowiedz. A jeśli nie to znaczy, ze ogólnie mam problem z tym i to poważna sprawa już..

Gość taka taam 1
No więc z tego co piszesz wynika, że jesteś homoseksualna biromantyczna. A to, że nie wyobrażasz sobie związku z dziewczynami (ale bywałaś zakochana...więc emocjonalnie możesz się zaangażować) wynika być może z faktu, że nie spotkałaś tej odpowiedniej osoby na razie. Orientacja seksualna nie musi być wcale taka sama jak romantyczna, więc widocznie do facetów czujesz tylko pociąg romantyczny. Poza tym jest też coś takiego jak płynność orientacji seksualnej, więc nie musisz wcale się określać na siłę i raz do końca życia, bo może Ci się odmienić. Moim zdaniem nie musisz posuwać się do eksperymentów żeby się przekonać. Możesz spotkać wyjątkową dziewczynę, w której się zakochasz i stworzysz z nią związek i ona będzie Twoją pierwszą. I tak od siebie dodam, że jestem od Ciebie starsza. Kiedyś w liceum miałam taką fazę, kiedy czułam że niektóre kobiety/dziewczyny mnie interesują, że mają w sobie coś intrygującego, że kontakt wzrokowy z nimi (zwłaszcza jeśli było między nami jakieś intelektualne porozumienie) sprawia mi przyjemność i może nawet relacja z dziewczyną mogłaby być fajna, gdyby nie to że w ogóle nie pociągały mnie seksualnie. Wtedy chwilowo faceci przestali dla mnie istnieć i trochę się czułam jakbym była aseksualna. No ale to przeszło. A całkiem niedawno poznałam pewną dziewczynę i przebywając z nią kilka razy czułam od niej taką energię, że byłam pewna że ją faceci nie interesują. (Wcześniej znałam też jedną dziewczynę, którą podejrzewałam że jest less, ale nie interesowało mnie to za bardzo.) Wracając do tematu, zupełny przypadek sprawił że ona źle zinterpretowała moje zachowanie i zaczęła mnie podrywać. Dopiero jej dotyk sprawił, że mnie olśniło...nie od razu, ale zgłębiłam temat i doszłam do pewnych wniosków. Seksualnie i romantycznie działają na mnie lesbijki w typie butch, soft butch itp. Co do facetów mnie mam pewności, ale myślę że nigdy nie byłabym w stanie zakochać się w żadnym tak, jak w kobiecie. PS mimo że mam swoje lata to nawet się nie całowałam. Z tą wspomnianą lesbijką do niczego nie doszło, nie chciałam tego ciągnąć bo nie pasujemy do siebie w ogóle poza tą silną chemią, poza tym skomplikowałoby to nasze relacje... Ale teraz przynajmniej wiem mniej więcej kogo szukać do potencjalnej relacji. :)

Gość gość16
A mogę wiedzieć ile masz lat? Chciałabyś spróbować?

Gość taka taam 1
25 Próbować na razie nie myślę... A co? Jesteś w moim typie? ;)

Nic się nie dzieje, to się nazywa homoseksualizm. Jeżeli nie pociąga cię mężczyzna, który ci się podoba, to nie jest to normalne. Powinien. A jeżeli nie to chyba nie ma innego wytłumaczenia. Chyba, że jeszcze nie poznałaś kogoś odpowiedniego. Bo jeżeli ktoś ci się podoba tylko trochę i to tylko zwykłe zauroczenie, to nawet lepiej ale jak się kogoś już kocha to tak całą sobą. :)

Gość gość16
Nie wiem czy w twoim typie... ale No xD A chłopaka masz?

Gość gość16
Może przejdźmy na priv? Tylko jak mam cię znaleźć

Gość gość
Nie mam chłopaka, nigdy nikogo nie miałam i właściwie na razie nie wydaje mi się, żebym chciała wchodzić w związek. Muszę sobie najpierw trochę życie ogarnąć. ;) Poza tym jeszcze nie do końca "wywietrzała" mi z głowy opisywana lesbijka. Co do mojego typu...Jeśli przykładowo masz długie włosy, robisz pełny makijaż, malujesz paznokcie, lubisz szpilki i sukienki to na pewno nie jesteś w moim typie heh. To tak w skrócie. Butche, soft butche, tomboy'e czy tego typu podobne osoby, byle nie femme.

Gość taka taam 1
Jeśli chcesz mi składać niemoralne propozycje to podziękuję, lepiej na priv nie przechodźmy. ;)

Gość gość16
Nie jestem taka. Jestem naturalna dziewczyna , nie nosze szpilek ani nie mam żadnych z tych rzeczy co wymieniłaś... Mam krótkie włosy ...

Gość taka taam 1
No to mogłabyś mi się podobać, o ile do tego wyglądu dodać ten typ energii z pierwiastkiem dominującym... i wzrost choć w miarę wysoki. Przypomniała mi się jeszcze jedna lesbijka, spotkałam ją też niedawno i tylko 2 razy. Mega seksowna z wyglądu, napatrzeć się nie mogłam, z tym że dużo niższa ode mnie i chyba ze 4 lata młodsza. No ale w każdym razie, teraz to nie jest najlepszy czas na szukanie partnerki dla mnie. Czy kiedyś znajdę nie wiem, życie zaskakuje, ale nie jestem gotowa na razie.