Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dedex94

23 lata i samotność

Polecane posty

Witam wszystkich. Mam na imię Krzysztof na co dzień studiuje oraz pracuję. Ostatni czas nie jest dla mnie najłatwiejszy gdyż, zostawiła mnie dziewczyna z dnia na dzień. Był to już mój trzeci związek w życiu. Niedługo kończę studia i totalnie nie wiem gdzie poznawać nowe kobiety.. Wszystkie dziewczyny, które poznawałem do tej pory, były z portali randkowych. Moim największym problemem jest podejść do dziewczyny. Dodam, że dodatkowo jeszcze uczęszczam na kursy językowe. Gdzie obecnie poznawać nowe kobiety w moim wieku? Niestety podejścia na ulicy nie wiem czy są dobrym wyjściem, bo łapie mnie automatycznie dość duży stres i raczej dziewczyna będzie mnie odbierała jako desperata. Czuję, że najlepsze lata życia zmarnowałem... Pozdrawiam

Zmarnować to się jeszcze możesz-wyobraź sobie,że dożyjesz lat 90-ciu i co??? Nadal będziesz mieć pustkę emocjonalną i szukał szczęścia??? Nie do końca-może będziesz mieć juz prawnuki i będziesz szczęśliwy lub skończysz jak samotny pan Zdzisiu z blokowiska,który mieszkał z psem bo rodziny nie miał??? Wszystko zalezy od Ciebie jak to życie będzie wyglądać.